Τους τελευταίους μήνες, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του, Χέιλι Μπίμπερ, έχουν απασχολήσει αρκετά τα ξένα sites, με τις φήμες ότι βρίσκονται κοντά στο διαζύγιο να «κατακλύζουν» το διαδίκτυο.

Αν και στα γενέθλια του ποπ σταρ το μοντέλο διέψευσε τα όσα ακούγονται περί κρίσης στον γάμο τους, δημοσιεύοντας τρυφερές φωτογραφίες τους, η εμφάνισή τους στο πάρτι του Vanity Fair, το οποίο παραδοσιακά πραγματοποιείται μετά τα Όσκαρ, πυροδότησε ξανά τη φημολογία.


Το ζευγάρι βρέθηκε στο πάρτι αλλά σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί της, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Τζάστιν Μπίμπερ όχι μόνο δεν ήθελε να φωτογραφηθεί με τη σύζυγό του, αλλά απέφυγε τους φωτογράφους στην είσοδο, επιλέγοντας να βγει κρυφά και να περάσει από την πίσω είσοδο.


Μετά από αυτό, φαν του τραγουδιστή άρχισαν να εικάζουν ότι μπορεί να απομακρύνεται από τη Χέιλι Μπίμπερ μπροστά στη νέα «διαμάχη» στα social media με την πρώην σύντροφό του, Σελένα Γκομέζ.

Άτομο από το πάρτι είπε σύμφωνα με την Page Six: «Ο Τζάστιν δεν φαινόταν καλά. Ήταν σκυφτός και φορούσε μια κουβέρτα». Ένας άλλος είπε ότι «έδειχνε βασανισμένος και φαινόταν περίεργος».


Παρόλα αυτά, ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram του, μία μέρα μετά τη βραδιά των Όσκαρ.

Στο στιγμιότυπο, ποζάρει κρατώντας στο χέρι το ποτό του, ενώ γέρνει προς την πλευρά της Χέιλι Μπίμπερ, την ώρα που εκείνη του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. «Εγώ και το ραντεβού μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τζάστιν Μπίμπερ.