Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά, στον ΣΚΑΪ, έδωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star». Η παίκτρια ανέφερε ότι έμεινε έκπληκτη με τον Σπύρο Μαρτίκα και είπε ότι ο Μαρτίκας αποκάλυψε κάποια πράγματα για την προσωπική ζωή της Αφροδίτης Σκαφίδα που «καίνε» ανθρώπους που έχουν μια θέση.

Ο Μαρτίκας είναι αδίστακτος, διψάει για δημοσιότητα και χρήμα

«Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο Σπύρο Μαρτίκα. Ο Μαρτίκας δεν είναι ένας ρόλος. Αυτό θέλω να το μάθει ο κόσμος. Είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, που διψάει για δημοσιότητα και χρήμα. Δεν θέλω να πω περισσότερα, σεβόμενη τη σχέση μου με τη σύντροφό του, τη Βρισηίδα Ανδριώτου, με την οποία κάνουμε παρέα», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.


Σε άλλο σημείο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επισήμανε ότι σκέφτηκε πως μπορεί η «φίλη» της Βρισηίδα Ανδιώτου να πληγώθηκε απ' όσα έχει πει για τον Σπύρο Μαρτίκα, ωστόσο υπογράμμισε ότι όσα έχουν γίνει μέσα στο παιχνίδι με τον Μαρτίκα έχουν πληγώσει και την ίδια.

Όλοι ξέρουν τι είναι ο Μαρτίκας

«Δεν πληγώθηκα μόνο εγώ, αλλά όλα τα παιδιά στην ομάδα μας. Όλοι ξέρουν τι είναι ο Σπύρος. Εγώ δεν είμαι μαριονέτα του Μαρτίκα επειδή έτυχε να έχει σχέση με μια φίλη μου, ιδιαίτερα μετά τα όσα έχω περάσει στη ζωή μου», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στη συνέντευξή της.

Όσον αφορά την απογοήτευση που ένιωσε η Βρισηίδα Ανδιώτου από τη στάση της απέναντι στον σύντροφό της, η ίδια απάντησε με ερώτημα.

Η Ελευθερία έχει κάνει μήνυση στον Μαρτίκα

«Βρισηίδα, πώς να στηρίξω τον αγαπημένο σου που είπε κλέφτρα την Ελευθερία;». Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η Ελευθερία έχει κάνει μήνυση στον Μαρτίκα επειδή την αποκάλεσε ψεύτρα. Έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο για οτιδήποτε συμβεί ή ακουστεί και έχει φύγει ήδη μήνυση. Ακόμα και ο αδερφός μου να ήταν, δεν θα μπορούσα να υπερασπιστώ έναν τέτοιο άντρα. Αυτά που λες ότι σου έκανε πέρυσι ο Άρης Σοϊλέδης, Βρισηίδα μου, είναι ένα τίποτα σε αυτά που μας έκανε φέτος ο Σπύρος Μαρτίκας. Δεν θα μου πει η φίλη μου πώς να εκφράζομαι για τον Σπύρο. Και λίγα λέω. Επίσης, όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να μεταφέρω τίποτα στη Βρισηίδα», πρόσθεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: