Στο συμβούλιο του νησιού συνάντησαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου που προβλήθηκε το χθεσινό βράδυ στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Είχε προηγηθεί, ασφαλώς, ένας νέος απαιτητικός αγώνας επάθλου, στον οποίο κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη οι Μπλε με σκορ 10 έναντι 9 των Κόκκινων.

Στο ίδιο επεισόδιο, μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έκρυψε την αδυναμία της, ζητώντας να τη δει η γιατρός της παραγωγής. «Θα ήθελα να ζητήσω να δω τη γιατρό γιατί έχω φοβερούς πόνους στην κοιλιά και τη μέση», παραδέχθηκε η νεαρή παίκτρια των Διασήμων, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκτάκτως από τον στίβο μάχης και να μην επανέλθει, στην πορεία, για το αγώνισμα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ωστόσο, η μπλε και η κόκκινη ομάδα βρέθηκαν πλήρεις στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ενημερωθούν για τη νέα απώλεια, την οποία και θα είχε μία εκ των δύο ομάδων. Και αυτό μια και στον τάκο του Survivor All Star γι' αυτή την εβδομάδα βγήκαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ποιος ή ποια θα έπρεπε, λοιπόν, να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης και να επιστρέψει με το επόμενο αεροπλάνο στα πάτρια ελληνικά εδάφη;

Την απάντηση ήρθε να δώσει ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Και από το παιχνίδι κλήθηκε να αποχωρήσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά και θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Σίγουρα η κόκκινη ομάδα θα δυναμώσει με την αποχώρησή μου», τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.


Παράλληλα, όμως, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη στήριξη που δεν νιώθει να έχει από την ομάδα του. «Ευχαριστώ, παιδιά, την επόμενη εβδομάδα πάλι! Ρε φίλε, είμαι στενοχωρημένος! Τι να κάνω. Δηλαδή κακό είναι που βλέπω ότι η ομάδα μου δεν με στηρίζει; Δεν μου είπε κανείς "καλή επιτυχία" όταν μπήκα μέσα στο συμβούλιο. Μόνο ένα-δυο άτομα. Αλήθεια, αν είναι έτσι, να φύγω, ρε φίλε, γιατί το βλέπω, ρε παιδιά, ότι δεν με γουστάρετε», πρόδωσε, με μάτια δακρυσμένα, ο παίκτης των Μαχητών, με όλη την ομάδα να τον πλησιάζει για να τον αγκαλιάσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Ο Μάριος με έβαλε να μιλήσω στον Στάθη - Τα γυρνάει η Ελευθερία