Τη δική της τοποθέτηση για τις συζητήσεις και τη διαμάχη που έχει ξεκινήσει στην ελληνική τηλεόραση με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια θέλησε στο ξεκίνημα της πρωινής της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της, κάνοντας λόγο για τηλεοπτικό εμφύλιο.

«Το νιώθω εδώ και δύο μέρες αυτό που συμβαίνει και δεν μου αρέσει καθόλου. Έχει συμβεί ένα τραγικό, πολύνεκρο συμβάν στη χώρα μας. Με αφορμή αυτό, έχει ξεκινήσει ένας τηλεοπτικός εμφύλιος, μία φαγωμάρα μεταξύ μας και είναι σαν να φεύγουμε από την ουσία του πράγματος, σαν να μη βλέπουμε ξεκάθαρα το γεγονός», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Νιώθω σαν να μη σεβόμαστε τα νέα παιδιά που έφυγαν

«Τσακώνονται οι δημοσιογράφοι μεταξύ τους, οι καλλιτέχνες αν έπρεπε να τραγουδήσουν ή όχι, τα θέατρα. Νιώθω σαν να μη σεβόμαστε τους ανθρώπους, αυτά τα νέα παιδιά που έφυγαν και σαν να μην αφήσαμε τους γονείς να θρηνήσουν», τόνισε.

Για κάποιες μέρες πρέπει να υπάρχει σιωπή

«Εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις τουλάχιστον για κάποιες μέρες πρέπει να υπάρχει σιωπή και μετά ας ασχοληθεί ο καθένας με το τι υπήρχε από πίσω και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι», επισημαίνει κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

Να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους

«Αυτά νομίζω ότι αφορούν μόνο τον χώρο μας, δεν νομίζω ότι ασχολείται πραγματικά ο κόσμος με αυτά. Άφησέ τους να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους», απάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην Μπέττυ Μαγγίρα.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: