Καλεσμένη στo «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 08/03/2023 η Χριστίνα Σάλτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα της αλλά και τη διαμάχη με την Ανδρομάχη για την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Παράλληλη αγάπη».

Δείτε ακόμη: Ξεσπά η Ανδρομάχη μετά τον σάλο για το τραγούδι που ερμήνευσε στο Tik Tok: «Θα μου στείλουν εξώδικο αν δεν το κατεβάσω»

Tα τραγούδια δεν ανήκουν σε κανέναν μας

«Να πω αρχικά ότι τα τραγούδια δεν ανήκουν σε κανέναν μας αν δεν τα γράψουν. Υπάρχουν τραγουδιστές που γράφουν τα τραγούδια τους, εγώ ερμηνεύω τραγούδια των δημιουργών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το τραγούδι αυτό ανήκει στον Κώστα Μηλιωτάκη και τη Σμαρούλα Μαραγκουδάκη. Νιώθω πολύ χαρούμενη που μου το έδωσαν και με εμπιστεύτηκαν, σέβομαι απόλυτα την Άντζυ Σαμίου, η οποία το τραγούδησε εξαιρετικά και τη σέβομαι πάρα πολύ», είπε αρχικά η Χριστίνα Σάλτη.

Η Ανδρομάχη έπρεπε να ζητήσει άδεια πρώτα

Και συνέχισε: «Εγώ ήρθα σε συνεννόηση με τον Κώστα Μαλιωτάκη, ήταν στα σκαριά το τραγούδι, ήταν να το βγάλουμε και το βγάλαμε. Κυκλοφορούν πολλά covers και medley. Συνήθως πολλά παιδιά, επαγγελματίες και μη, ανεβάζουν covers του τραγουδιού και το λένε στο σπίτι τους. Υπάρχουν και τα medley που είναι πολλά τραγούδια, υπάρχει ολόκληρη παραγωγή. Η Ανδρομάχη έκανε medley. Επειδή είναι επαγγελματική δουλειά, όμως, ίσως θα ήταν καλύτερο να ζητήσει άδεια πρώτα. Γενικά πρέπει να πάρεις την άδεια των δημιουργών».

Νιώθω πολύ τυχερή που είπα αυτό το τραγούδι

«Με τον Κώστα Μαλιωτάκη γνωριζόμασταν πολλά χρόνια, του ζήταγα να μου γράψει ένα τραγούδι. Του έλεγα τι κομματάρες είχες γράψει στην Άντζυ Σαμίου. Ξεκινήσαμε να το στήνουμε και στη συνέχεια προέκυψαν όλα αυτά. Εγώ νιώθω πολύ τυχερή που είπα αυτό το τραγούδι και νιώθω και τυχερή, γιατί ύστερα από αυτή την αλλαγή μπορεί να αρχίσω να λέω τραγούδια που μου ταιριάζουν πιο πολύ», κατέληξε η Χριστίνα Σάλτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: