Ξεκίνησαν στην Ιορδανία οι γαμήλιες εκδηλώσεις για τον γάμο της πριγκίπισσας Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ, μεγαλύτερης κόρης του βασιλιά Αμπντάλα Β’, με τον ελληνικής καταγωγής 28χρονο γαμπρό από την Άνδρο, Δημήτριο (Jameel) Θερμιώτη.

Ο γάμος έχει ανακοινωθεί για την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, ενώ χθες η βασίλισσα Ράνια είχε ετοιμάσει ένα πάρτι- έκπληξη στην κόρη της, μέσα στο παλάτι όπου ζει η οικογένεια στην Ιορδανία αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες που ήθελαν να ευχηθούν στη νεαρή πριγκίπισσα.

Το κάλεσμα είχε αναλάβει η βασίλισσα της Ιορδανίας που ειδικά αυτές τις ημέρες λάμπει από ευτυχία βλέποντας την κόρη της να ζει τον απόλυτο έρωτα δίπλα στον Έλληνα επιχειρηματία.


Οι σπουδές και η γνωριμία με την πριγκίπισσα

Ο 28χρονος Δημήτρης Θερμιώτης είναι το πρώτο εγγόνι της πλούσιας οικογένειας και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Florida International University, όπου έλαβε και Bachelor of Science in Business. Είναι συνιδρυτής της Outbound Ventures LLC, μιας εταιρείας ιδιωτικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων στη Νέα Υόρκη. Η Outbound Ventures LLC ιδρύθηκε το 2015 και έχει έσοδα 1,1 εκατομμύρια δολάρια.




Μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο, εργάστηκε στην DPM, μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με έδρα τη Νέα Υόρκη, ενώ από το 2018-2020 συνεργάστηκε και με την AMARLA, ως Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης με έδρα την Αθήνα στην Ελλάδα. Η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.



Είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια

Λέγεται πως το όνομα Jameel, όπως τον αποκάλεσε στο μήνυμα της η βασίλισσα Ράνια, όταν ανακοίνωσε τους αρραβώνες της κόρης της, οφείλεται στο γεγονός πως ο Τζίμι λόγω της χριστιανικής του πίστης αλλά και της σχέσης του με την πριγκίπισσα, θα έπρεπε να εξισλαμιστεί.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, ενώ γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη. Η πριγκίπισσα Ιμάν τελείωσε πρόσφατα τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Georgetown στις ΗΠΑ, εκεί όπου σπούδασαν επίσης ο πατέρας της και ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ'.



Η σχέση του ζευγαριού αποτέλεσε έκπληξη, καθώς όσο δύσκολο κι αν φαινόταν την κρατούσαν μακριά από όλους για μεγάλο διάστημα, μέχρι τη στιγμή που ο Δημήτρης αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου. Σε μια σεμνή τελετή μεταξύ των δυο οικογενειών ο νεαρός άνδρας ζήτησε το χέρι της πριγκίπισσας φορώντας της ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι από λευκό χρυσό με ένα μεγάλο σμαραγδί διαμάντι.