Η Εβελίνα Νικόλιζα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στους YouTubers και τα χρήματα που μπορεί να βγάλει κανείς από αυτό στην Ελλάδα.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@Star», η Εβελίνα Νικόλιζα δήλωσε αρχικά πως: «Στο εξωτερικό ένας YouTuber μπορεί να βγάλει πάρα πολλά λεφτά. Στην Ελλάδα δεν είναι έτσι, μπορεί να φτάσει μέχρι και 1.500-2.000 ευρώ».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα σχόλια που λαμβάνει στα social media. Όπως είπε, συνήθως της στέλνουν μηνύματα για να σχολιάσουν το σώμα της, γεγονός που την ενοχλεί.

Mε τα κιλά μου έχω μια μάχη όλα αυτά τα χρόνια

«Το hate που έχω εγώ, είναι κυρίως με τα κιλά μου. Αν μου πει κάποιος "είσαι εντελώς χαζή", είναι κάτι που δεν θα με πειράξει, γιατί δεν νιώθω χαζή. Επειδή όμως, με τα κιλά μου έχω μια μάχη όλα αυτά τα χρόνια κι είναι κάτι που το προσπαθώ, είμαι εξοικειωμένη ναι μεν με το σώμα μου, αλλά ξέρω ότι αν αλλάξει αυτό, θα κάνει καλύτερη τη ζωή μου», εξήγησε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Στο ενδεχόμενο να πήγαινε ποτέ στη Eurovision

«Είμαι ένα άγχος με πόδια, οπότε αυτό μπορεί να με σταματούσε από το να κάνω κάτι τόσο μεγάλο. Αν μου πρότεινε η Ναταλία Γερμανού να πάμε Eurovision με δικό της τραγούδι, θα δεχόμουν και το βράδυ θα έκλαιγα σε εμβρυακή στάση στο μπάνιο μου».

Οι συμβουλές της Ναταλίας Γερμανού

«Μου έχει δώσει πάρα πολλές συμβουλές η Ναταλία Γερμανού, αλλά αυτό που κρατάω πιο πολύ από όλα είναι το να είμαι ο εαυτός μου», συμπλήρωσε για την παρουσιάστρια η Εβελίνα Νικόλιζα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: