Ο Κώστας Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη για το Survivor All Star και φυσικά, αναφέρθηκε κατά του Σπύρου Μαρτίκα, με τον οποίο δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και δήλωσε πως η κίνηση του Σπύρου Μαρτίκα να μιλήσει άσχημα στην Ελευθερία Ελευθερίου στο Συμβούλιο του Νησιού ήταν προμελετημένη.

Ο Μαρτίκας ήξερε ότι θα είναι υποψήφιος

«Ο Μαρτίκας ήξερε ότι θα βγει κι εκείνος υποψήφιος γι’ αυτό μίλησε έτσι στην Ελευθερία. Μας έλεγε ότι άμα τον ψηφίσουμε, θα γίνει χαμός. Όλα γίνονται μπροστά στις κάμερες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μπορώ να κινηθώ νομικά κατά του Μαρτίκα

Στη συνέχεια, ανέφερε πως κατά τον δικηγόρο του, μπορεί να κινηθεί νομικά εις βάρος του πρώην συμπαίκτη του. «Ο δικηγόρος μου μου είπε ότι μπορώ να κινηθώ νομικά κατά του Μαρτίκα για τους χαρακτηρισμούς που έκανε, αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν θέλω να κρατήσω κακία με αυτούς τους ανθρώπους», είπε και πρόσθεσε: «Μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να βγουν και καταλάβουν τα λάθη τους».

Για τη σχέση του Μάριου Πρίαμου - Ελευθερίας Ελευθερίου

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερία Ελευθερίου, δήλωσε πως ο ίδιος δεν τους είδε να έρχονται ξανά κοντά.

«Όσο ήμουν μέσα, δεν είχε αναπτυχθεί κάτι ανάμεσα στην Ελευθερία και τον Μάριο. Είχα ακούσει τον Μάριο να μιλάει για την Καρολίνα. Μήπως ξεχνάει ο Μάριος πολύ εύκολα;», ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: