Ο Αλέκος Συσσοβίτης φέτος είναι ιδιαίτερα ενεργός τηλεοπτικά αφού πρωταγωνιστεί τόσο στη σειρά ΣτΟργή όσο και στον Έρωτα Φυγά ενώ και στο θέατρο παίζει σε μία από τις καλύτερες παραστάσεις της σεζόν, το έργο «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας (6-3) στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης αναφέρθηκε εκτενώς στην επαγγελματική του πορεία μέχρι και σήμερα, καθώς και που τον συναντάμε τηλεοπτικά φέτος, ενώ επιπρόσθετα μίλησε για τη σχέση που είχε με την μητέρα του, η οποία αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα. Ο ίδιος περιγράφει τη σχέση τους ως μοναδική ενώ τόνισε πώς δεν έφευγε στιγμή από το πλευρό της.

«Αυτά τα πράγματα δεν ξεχνιούνται ποτέ. Όταν έχεις έναν άνθρωπο με ψυχικά προβλήματα στο σπίτι, για τους άλλους είναι αδιαπραγμάτευτο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και μεγάλο μάθημα... Το αδιέξοδο είναι όταν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι μία παθογένεια που όσο κι αν δουλέψει κανείς, αν δεν έχει τα εχέγγυα, μία παιδεία, να μπορεί να τα αντιμετωπίσει και να πάει παραπέρα, να μάθει πώς πραγματικά μπορεί να διαβάσει τον εαυτό του, να δει τα αρνητικά σημεία του, να τα αποδεχθεί και να συμβιβαστεί με αυτά… ταλαιπωρεί και τον εαυτό του και τον περίγυρο».

«Έχει να κάνει και με την οικονομία μίας οικογένειας. Όταν τρέχει πίσω από τους γιατρούς στο ΙΚΑ και αυτοί έχουν να δουν 1.500 περιπτώσεις, με ποιον θα ασχοληθούν ουσιαστικά; Οπότε ξεκινάνε μία αγωγή, βοηθούν τα φάρμακα σε κάποιες περιπτώσεις αλλά και η ψυχανάλυση είναι πολύ σημαντική», σημειώνει στη συνέχεια ο ηθοποιός.