Σαν «βόμβα» έσκασε την προηγούμενη εβδομάδα η είδηση διαζυγίου του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθάργια, εννέα μόλις μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο.

Το ζευγάρι που έδειχνε να είναι πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, με κανέναν από τους δύο, ωστόσο, να μη θέλει να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα.

Η εκπομπή «Breakfast @Star» και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μάρα επικοινώνησαν με τον κουμπάρο του ζευγαριού, Γιώργο Κατσινόπουλο, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση, χωρίς να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν στη ρήξη.

Είμαι ακόμα κουμπάρος των παιδιών

«Είμαι ακόμα κουμπάρος των παιδιών άσχετα με το τι έγινε ανάμεσά τους. Η ανάρτηση που είχα κάνει δεν έχει σχέση με το διαζύγιό τους. Όταν θελήσει ο Γιώργος να μιλήσει, θα μιλήσει. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο.



Δεν θέλω να το πάρω πάνω μου

Είναι ένα θέμα που δεν θέλω να το πάρω εγώ πάνω μου. Το ζευγάρι είναι μεγάλα παιδιά. Ό,τι είναι να πουν θα το πουν. Έχω υποσχεθεί στον Γιώργο ότι δεν θα πάρω μέρος. Δεν θέλει ο Γιώργος να πάρει μέρος κανείς σε αυτό. Σίγουρα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία αλλά, ξαναλέω, είναι κάτι για το οποίο μόνο οι δυο τους θα δώσουν απαντήσεις», ανέφερε ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Είμαι φίλος και με τους δύο 

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι δίπλα στον Γιώργο Μαυρίδη, με τον οποίο, όπως γνωρίζουμε, είναι κολλητοί, ο Γιώργος Κατσινόπουλος θέλησε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες και είπε: «Σε όλους είμαι φίλος. Είμαι καλός άνθρωπος και είμαι στους πάντες δίπλα. Μέχρις εκεί, νομίζω ότι είναι το ένα και το αυτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: