«Κορίτσια, µη στενοχωριέστε, ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος είναι ακόµη ελεύθερος». Αυτό είχε γράψει το περιοδικό «Tatler» για τον γιο του Παύλου Γλύξµπουργκ και της Μαρί-Σαντάλ, αµέσως µετά τον γάµο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Πράγµατι, ο 24χρονος εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αποτελεί τον πλέον περιζήτητο εργένη της αριστοκρατίας, ο οποίος κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα διεθνή ΜΜΕ µε την προσωπική του ζωή και τις καλλονές που έχουν βρεθεί στο πλευρό του.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστηµα ένα από τα πιο hot θέµατα συζήτησης στα «πηγαδάκια» της νεότερης γενιάς των royals είναι η φηµολογούµενη σχέση του µε το 36χρονο µοντέλο και ηθοποιό Πόπι Ντελεβίν, τη µεγαλύτερη αδερφή της Κάρα, η οποία, σύµφωνα µε τα δηµοσιεύµατα, έχει κλέψει την καρδιά του πρίγκιπα, ο οποίος ως εξέχουσα µορφή του διεθνούς τζετ αποτελεί τον ευσεβή πόθο κάθε νεαρής κοσµικής.

Αν και το ροµάντζο του πρωτότοκου γιου του Παύλου και της κόρης του «Μίδα» των Duty Free µε τη Βρετανίδα socialite αποκαλύφθηκε πρόσφατα από τα ενσταντανέ που εξασφάλισε η «Mail Online», ενώ η «Daily Mail», επικαλούµενη αυτόπτη µάρτυρα, έγραψε πως αντάλλασσαν καυτά φιλιά µέσα σε βιβλιοπωλείο του Λονδίνου, κοινές φωτογραφίες τους κυκλοφορούν εδώ και καιρό στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, σε post της στενής φίλης του «Τίνο», όπως είναι γνωστός στους κύκλους του ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος, Καµίλ Σαριέρ, φαίνεται πως πέρασαν µαζί την παραµονή της Πρωτοχρονιάς, τρώγοντας µέχρι «σκασµού» τυριά και το παραδοσιακό ελβετικό πιάτο raclette. Το ρεβεγιόν τους, µάλιστα, αν κρίνουµε από τα πρόσωπα που συµµετείχαν, µοιάζει περισσότερο µε σύναξη της ελίτ της µόδας και του σινεµά, παρά µε φιλική µάζωξη.

Στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι κάθισαν µαζί ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος, η Πόπι Ντελεβίν, ο fashion stylist Τοµ Γκίνες, η ηθοποιός Τζάσι ντε Λισέ, τα µοντέλα Ελα Ρίτσαρντς και Χιου Λότον-Σκοτ, και η συντάκτρια µόδας του βρετανικού «Elle» Καµίλ Σαριέρ.

popie

Αγάπη για την Τέχνη


Ο πρωτότοκος γιος του Παύλου είναι ένας κλασικός «γαλαζοαίµατος», που λατρεύει την Τέχνη, τη µόδα, την πολυτέλεια και φυσικά την ντόλτσε βίτα. Με ένα σκρολάρισµα στη σελίδα του στο Ιnstagram µπορεί κανείς να χαζέψει τις χλιδάτες διακοπές του, µε αγαπηµένους προορισµούς τις Μπαχάµες και τη Μύκονο, καθώς και υπέροχα έργα Τέχνης, και ασφαλώς να καταλάβει ποια είναι η µεγάλη του αγάπη: η τέχνη της φωτογραφίας.

Και σαν αριστοκράτης που σέβεται τον εαυτό του, έχει κάνει σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήµια του εξωτερικού, ενώ το κυνήγι δεν λείπει από την γκάµα των ενδιαφερόντων του. Οσο για την Πόπι Ντελεβίν, που φέρεται να µάγεψε µε το στυλ και την εκθαµβωτική εµφάνισή της τον «Τίνο», κατά τη µεγάλη πορεία της στον χώρο της µόδας έχει συνεργαστεί µε µερικά από τα µεγαλύτερα brands, όπως Chanel, Louis Vuitton και Dolce & Gabbana, ενώ ασχολείται όλο και περισσότερο µε το φιλανθρωπικό έργο.

Είναι µακροχρόνια υποστηρίκτρια του Starlight Children’s Foundation, το οποίο παρέχει στήριξη σε παιδιά µε σοβαρές ασθένειες, ενώ έχει επίσης συνεργαστεί µε το Παγκόσµιο Ταµείο για την Αγρια Ζωή και την Εταιρεία Αλτσχάιµερ.

Η «Daily Mail» γράφει πως η Ντελεβίν παραµένει τυπικά παντρεµένη µε τον επιχειρηµατία Τζέιµς Κουκ, ωστόσο λέγεται ότι το ζευγάρι έβαλε τέλος στον γάµο του στις αρχές του περασµένου έτους. Αυτό, όµως, που δεν περνά απαρατήρητο από τους πάνω από 2,5 εκατοµµύρια ακολούθους της στο Ιnstagram είναι η πλούσια κοινωνική της ζωή.
prigkipas

Είναι Α-lister στα µεγαλύτερα κοσµικά events του πλανήτη και συναναστρέφεται µε τους εκπροσώπους της διεθνούς επιχειρηµατικής και αριστοκρατικής ελίτ. Ανάµεσά τους, φυσικά, και οι «δικοί» µας «γαλαζοαίµατοι». Σε πολλά στιγµιότυπα από τα πιο glamorous parties θα τη δούµε να ποζάρει δίπλα στην πριγκίπισσα Ολυµπία, η οποία αποτελεί επίσης ένα style icon, αλλά και τη σύζυγο του µικρότερου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νίνα Φλορ.

Από την παρέα τους δεν λείπει η Ευγενία Νιάρχου, ενώ στενές φιλικές σχέσεις διατηρεί µε τους διάσηµους σχεδιαστές Ευάγγελο Μπούση και Πίτερ Ντούντας. Αξιοσηµείωτες είναι και οι επαφές που διατηρεί µε τη βρετανική βασιλική οικογένεια, µε την οποία συνδέονται οι αδερφές Ντελεβίν από την πλευρά της γιαγιάς τους, Τζέιν Σέφιλντ, που ήταν προσωπική βοηθός και ακόλουθος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας. Η σχέση της µε τους royals του Ηνωµένου Βασιλείου, άλλωστε, αποτελεί ένα κοινό στοιχείο µε τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, ο οποίος είναι βαφτισιµιός του πρίγκιπα της Ουαλίας και διαδόχου του θρόνου, Γουίλιαµ.