Η Χρύσα Ρώπα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έλεος» κι αναφέρθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεσή του και την βοήθεια που του είχε ζητήσει παλιότερα.

Είχα φοβερές αντιρρήσεις

«Σοκ μεγάλο. Είναι διαφορετικά για εμάς που ήμασταν κοντά και διαφορετικά για κάποιον που το μαθαίνει. Δηλαδή, αν μου έλεγες για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, εντάξει. Αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελες να συμβεί στην ζωή σου, να μην το ακούσεις. Είχα φοβερές αντιρρήσεις με τον τρόπο που διαχειριζόταν ο Πέτρος την εξουσία και για αυτό δεν βρεθήκαμε πολλές φορές στο θέατρο. Δεν είχα ακούσει και κάτι» είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

Δεν είπα στην αδερφή μου ότι πεθαίνει

«Όμως για να δεις πόσο μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι και πονάς εκείνη την στιγμή. Όταν είχα την αδερφή μου με καρκίνο, ακυρώθηκε η ασφάλεια κι έπρεπε να βρω χρήματα. Δεν της είπα ότι πεθαίνει. Το αφήσαμε έτσι. Είχε και πολύ λίγο διάστημα. Πέρασα από όλα τα θέατρα και πήρα από 5.000 χιλιάδες.

Ζήτησα χρήματα απο τον Πέτρο

Ζήτησα του Πέτρου 5.000, μου έδωσε 10.000. Πέρασε λίγος καιρός, έκανα στην τηλεόραση μία σειρά, πήρα καλά λεφτά και τα γύρισα πίσω. Μου τα έδωσε πίσω. Τι θέλω να πω με αυτό. Είναι τόσο μαύρο, σκοτεινό το δεύτερο μέρος του έργου, που τι να πεις; Το σκέφτομαι συνέχεια, αλλά είναι τόσο σκοτεινό το άλλο. Αυτή η κατάχρηση εξουσίας» πρόσθεσε η Χρύσα Ρώπα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: