Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του αδελφού της Μαντόνα, Άντονι Τσικόνε σε ηλικία 66 ετών. Το δυσάρεστο νέο του θανάτου  του ανακοινώθηκε την Κυριακή 26/2.

Η  Μαντόνα μία ημέρα μετά την είδηση του θανάτου του αδελφού της Άντονι Τσικόνε, μίλησε για εκείνον μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους, την οποία συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.«Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τους ορίζοντες όταν ήμουν νεαρό κορίτσι και με σύστησες στον Charlie Parker, τον Miles David, τον Βουδισμό, τον Ταοϊσμό, τον Charles Bukowski, τον Richard Brautigan, τον Jack Kerouac. Φύτεψες πολλούς σημαντικούς σπόρους», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε μια throwback φωτογραφία.

Σύμφωνα με το BBC, ο Άντονι Τσικόνε είχε παλέψει με τον αλκοολισμό και υπήρξε άστεγος για πολλά χρόνια, ενώ κάποια στιγμή ζούσε κάτω από μια γέφυρα. Μάλιστα, αποξενώθηκε από την οικογένειά του, ενώπροηγουμένως τους είχε χτυπήσει, κατηγορώντας τους ότι δεν νοιάζονταν για εκείνον. «Είμαι ένα μηδέν στα μάτια τους – ένα μη άτομο. Είμαι μια αποτυχία», είχε δηλώσει στη Daily Mail το 2011.

«Αν πέθαινα η οικογένειά μου πιθανότατα δεν θα το γνώριζε ή δεν θα ενδιαφερόταν για έξι μήνες», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων. Αργότερα, το 2017, αποκάλυψε ότι είχε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα απεξάρτησης και επανασυνδέθηκε με την οικογένειά του.