Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πραγματοποίησαν την πρώτη τους οικογενειακή εξόρμηση μακριά από την Αθήνα με τον νεογέννητο γιο τους. Το ζευγάρι το μεσημέρι της Κυριακής, 27/2 μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Δημήτρη Αλεξάνδρου  στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ταξίδεψε στην Αράχωβα, στο εξοχικό σπίτι του μοντέλου προκειμένου να περάσει την Καθαρά Δευτέρα. 

Και μπορεί οι περισσότεροι να έχουν επιστρέψει από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου  συνεχίζουν να χαλαρώνουν εκτός πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα, η ευτυχισμένη οικογένεια πήγε το μεσημέρι της Τρίτης 28/2 πήγαν βόλτα στον Παρνασσό.

Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα, μοιράστηκε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο οποίο τη βλέπουμε αγκαλιά με τον γιο της μέσα σε τελεφερικ.

«53 ημέρες με τον Νουνίτο μου», έγραψε η γνωστή influnecer στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Να θυμίσουμε πως πριν από έναν μήνα περίπου, όταν η κακοκαιρία Μπάρμπαρα «χτύπησε» την χώρα μας, το ζευγάρι είχε δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια, καθώς επέλεξε να βγει στα χιόνια μαζί με τον νεογέννητο γιο του, ο οποίος ήταν τότε μόλις λίγων ημερών.