O Γιώργος Μαυρίδης καιη Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από μόλις 9 μήνες γάμου.

Ο παρουσιαστής και η ψυχολόγος, που απολαύσαμε στο «Asia Express», έχουν ήδη υπογράψει το διαζύγιό τους, το οποίο είναι συναινετικό.

Οι δυο τους ήταν αρραβωνιασμένοι για αρκετό διάστημα και τον Μάιο του 2022 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Θεσσαλονίκη. Κουμπάρος τους ήταν ο στενός φίλος του Γιώργου Μαυρίδη, Γιώργος Κατσινόπουλος, ο οποίος με μια ανάρτησή του πριν δέκα ημέρες στα social media είχε «προδώσει» κατά κάποιον τρόπο τον χωρισμό του ζευγαριού.

«Οι καλές μέρες μας δώσανε ευτυχία… Οι κακές μας δώσανε εμπειρία… Και οι χειρότερες όλων μας μάθανε να μην τα παρατάμε… #always_in_your_side #brothersforlife», είχε γράψει σε ποστ του στο Instagram, τονίζοντας πως πάντα θα βρίσκεται στο πλευρό του φίλου του σε ό,τι και αν περνάει.

Σημειώνεται ότι οι φήμες χωρισμού για το λαμπερό ζευγάρι κυκλοφορούσαν έντονα τον τελευταίο καιρό. Ήταν ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης που επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους στη «Super Κατερίνα».

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μετά από 2,5 χρόνια σχέσης. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 6 Μαΐου 2022, λίγο πριν να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για το «Asia Express».

«Κάναμε πολιτικό γάμο, βάλαμε μια υπογραφή. Δεν είχε ούτε θρησκευτικά, ούτε τίποτα. Μαζευτήκαμε οικογένειες εκεί, επισημοποιήσαμε τη σχέση μας μετά από σχεδόν 3 χρόνια και αυτά. Πολύ οικογενειακά, απλά και ήσυχα. Οι οικογένειές μας λένε ότι είμαι ο πιο έξυπνος γαμπρός που υπάρχει, γιατί πάω να κάνω μήνα του μέλιτος και, αντί να δώσω λεφτά, μου δίνουν. Πάμε να περάσουμε καλά στο ‘Asia Express’», είχε πει για τον γάμο του ο Γιώργος Μαυρίδης.