Έχουν το ίδιο επάγγελµα και αυτή την περίοδο τους βλέπουµε σε σειρές όπου πρωταγωνιστούν στις καρδιές των τηλεθεατών. Οχι, όµως, στις ίδιες... Είναι τα νέα ζευγάρια της showbiz, που στην αρχή κατάφερναν να κρύψουν τη σχέση τους, αλλά σήµερα κυκλοφορούν µαζί και ερωτευµένοι.

Ζευγάρι µε τη Σάντυ Χατζηιωάννου είναι ο πρωταγωνιστής του «Μαύρου ρόδου», Μιχαήλ Ταµπακάκης. Η νεαρή κοπέλα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό µέσα από τον «Σασµό», όπου υποδύεται την Τζένη, την πρώην κοπέλα του Νικηφόρου. Πολύ γρήγορα ήρθε κοντά µε τον Μιχαήλ, αφού η έλξη ήταν αµοιβαία και ακαταµάχητη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το καλοκαίρι έκαναν τις πρώτες τους διακοπές στην Τήνο και µοιράστηκαν ένα ερωτικό στιγµιότυπο στο Instagram, που ήταν και η πρώτη τους δηµόσια ανάρτηση ως ζευγάρι.

Ο Κώστας Νικούλι έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συµµετοχή του στη σειρά «Σασµός», όπου υποδύεται τον Πέτρο Βρουλάκη. Ο νεαρός ηθοποιός αγαπήθηκε όσο λίγοι µέσα από τη δηµοφιλή σειρά του Alpha, ενώ οι τηλεθεατές κυριολεκτικά πλάνταξαν µε τον άδικο χαµό του, αφού δολοφονήθηκε από τον αγαπηµένο της αδελφής του, τον Αστέρη Σταµατάκη.

«Σκέφτομαι την οικογένεια»

Εδώ και καιρό είναι ζευγάρι µε την επίσης ηθοποιό και κούκλα Κατερίνα Μαούτσου, την οποία βλέπουµε στο «Μαύρο ρόδο» να ενσαρκώνει τη Νατάσα, την καυτή τραγουδίστρια στα µπουζούκια του Καστρινού. Εκείνος 27 και η αγαπηµένη του 35 ετών, µε τη διαφορά ηλικίας στη δική τους σχέση να µην έχει παίξει κανέναν απολύτως ρόλο. «Είµαι ερωτευµένη. Ο έρωτας παίζει τον βασικότερο ρόλο στη ζωή µου. Σκέφτοµαι να δηµιουργήσω τη δική µου οικογένεια, να αγαπιέµαι, να αγαπώ και να είµαι λίγο πιο κοντά στη φύση. Ο σύντροφός µου, Κώστας Νικούλι, µε ξεκόλλησε σε σχέση µε την τηλεόραση, τη φοβόµουν πολύ», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός στο «Mega Καληµέρα».

Επιβεβαίωση

Οι φήµες για τη σχέση του Αργύρη Πανταζάρα µε τη Σίσσυ Τουµάση, την οποία γνωρίσαµε στο «Μαύρο ρόδο», ξεκίνησε πριν από µερικούς µήνες, όµως πρόσφατα µε µια φωτογραφία τους το επιβεβαίωσαν, εξαφανίζοντας κάθε σκέψη αµφιβολίας. Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστηµα στη δηµοφιλή σειρά του Alpha «Ο παράδεισος των κυριών», δηµοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασµό µια φωτογραφία στην οποία φαίνεται αγκαλιασµένος µε την αγαπηµένη του. Πιο συγκεκριµένα, ανέβασε ένα στιγµιότυπο στο κτίριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο αγκαλιάζει τη Σίσσυ Τουµάση.

Ο ίδιος, µιλώντας στο «ΟΚ» και τον Γιώργο Πράσινο, αποκάλυψε τον λόγο που το έκανε. «Απλώς όταν κάποιος είναι στη ζωή σου και είναι ο άνθρωπός σου, δεν βγάζει κανένα νόηµα να παίζεις τον ανήξερο. ∆εν είναι ευγενικό. Το να µοιράζεσαι µια προσωπική στιγµή επειδή το επιθυµείς είναι όµορφο. ∆εν είναι υποχρεωµένος κανένας ούτε να εξηγήσει ούτε να αναλύσει», είπε, µεταξύ άλλων.

Ήρθαν κοντά

«Παγιδεύτηκαν» στον έρωτα οι πρωταγωνιστές της επιτυχηµένης σειράς στον ΑΝΤ1, αφού τα γυρίσµατα ήταν αρκετός λόγος να έρθουν κοντά ο Πέτρος Λαγούτης και η συνάδελφός του, Μάρθα Λαµπίρη-Φεντόρουφ. Ο αστυνόµος και η δικηγόρος, ρόλοι που υποδύονται στη σειρά, είναι αχώριστοι στην πραγµατική ζωή και αποτελούν ένα από τα πιο όµορφα ζευγάρια της showbiz.

Η Μάρθα, που κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εµφάνιση σε πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι Πειραιώτισσα, µε καταγωγή από Ελλάδα και Πολωνία, απόφοιτος της ∆ραµατικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Οταν ήταν µικρή, ήθελε να γίνει στρατιωτικός και µπαλαρίνα. Τον έρωτα βρήκε και ο εισαγγελέας της σειράς, Κίµωνας Κουρής, όχι όµως µέσα από τα γυρίσµατα, αλλά µέσω κοινών γνωστών. Η σύντροφός του είναι η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και µάλιστα οι δύο τους έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση διαµαρτυρίας των ηθοποιών στο Σύνταγµα. Ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε µαζί.

H Αφροδίτη Λιάντου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του συµπρωταγωνιστή της στη «Γη της ελιάς» Αλέξανδρου Σκουρλέτη. Λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, οι συµπρωταγωνιστές στη σειρά και ζευγάρι στη ζωή γεµίζουν τις µπαταρίες τους ο ένας στο πλευρό του άλλου. Τα Χριστούγεννα, µάλιστα, ανήρτησαν τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες, όπου βρίσκονταν στην Αράχωβα και πόζαραν πάνω σε µία... γουρούνα, λίγο πριν ξεκινήσουν την off road εξόρµησή τους.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 24 Φεβρουαρίου 2023