Ο Βασίλης Νομικός μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο δημοσιογράφος απάντησε για πρώτη φορά ανοιχτά σχετικά με την αποχώρησή του από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας».

Ο ίδιος εξήγησε ότι με τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ δεν έγιναν ποτέ παρέα.

«Κοίταξε να δεις… Αυτή η ιστορία ξεκίνησε ως ένα φλερτ. Μετά ήρθε ο αρραβώνας, μετά ο γάμος, μετά ο χωρισμός. Δηλαδή μία φυσιολογική γρήγορη σχέση. Τι θέλω να πω. Όταν με φώναξαν από τον ΣΚΑΪ, ήθελαν ενίσχυση σε αυτήν την εκπομπή.

Όμως στην πορεία έβλεπα σημάδια. Να το πω πολύ τρυφερά. Δεν ένιωθα τόσο πολύ ευπρόσδεκτος σε αυτήν την εκπομπή. Και επειδή εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να πηγαίνω εκεί που με θέλουν…».

Δεν έγινε καβγάς, είδα σε αυτούς τους δύο μήνες που κάθισα ότι τα σόγια δεν θέλανε… Δεν ένιωθα ότι είμαι μέρος και μέλος αυτής της ομάδας. Τη δικιά σας την παρέα στο Happy Day τη ζηλεύω, έχετε δέσει. Ε, εμείς νομίζω ότι δεν γίναμε ποτέ παρέα», είπε ο Βασίλης Νομικός.

Τις δηλώσεις του Βασίλη Νομικού στο Happy Day σχολίασε η Φαίη Σκορδά λίγο καιρό μετά το τέλος της συνεργασίας τους στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Μετά τις δηλώσεις του η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ απάντησε: «Αυτό που λέει το ακούω, δεν το λέει έτσι. Μέσα μου παίρνω και μια ευθύνη, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Για να αισθανθεί έτσι, υπάρχει λόγος», είπε η Φαίη Σκορδά, στέλνοντας την αγάπη της στον Βασίλη Νομικό, με τον οποίο εξακολουθεί να διατηρεί σχέσεις και μετά το τέλος της συνεργασίας τους.