Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε το Survivor All Star κι αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στο «ειδύλλιο» του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα. Το μήνυμα που έστειλε χθες η Καρολίνα στον Μάριο και προβλήθηκε στο έπαθλο επικοινωνίας, που κέρδισαν οι Κόκκινοι έχει προκαλέσει νέα «δράματα» στην καλύβα της ομάδας.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν μπροστά, ενώ ο Μάριος διάβαζε το μήνυμα της Καρολίνας, γεγονός που την έφερε σε δύσκολη θέση. Τότε και ο Μάριος ζήτησε από την Καρολίνα να σεβαστεί τη ζωή του και το γεγονός ότι βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και να μην του στέλνει τέτοια μηνύματα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα  σχολίασε με τους συνεργάτες της το απόσπασμα και δήλωσε: «Από τη μία είπε "θέλω να το ακούσω" κι από την άλλη "δεν θέλω να μου στέλνει μηνύματα, να σεβαστεί αυτό που ζω, γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση και με πιέζει ψυχολογικά". Μα τι θες κι εσύ άνθρωπέ μου; Δεν έχω λέει τη δυνατότητα να μιλήσω. Μα εκεί την έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις».

Αναφορικά με την Καρολίνα Καλύβα, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε πως τη στηρίζει, καθώς η στάση της έχει αποδείξει πως τα λεγόμενά της είναι αληθινά.

«Αυτή η στάση της είναι πιο σωστή για εμένα. Ερωτεύτηκε, το είπε, το πήρε όλο πάνω της, έφυγε ξεκάθαρα από το παιχνίδι για αυτόν τον λόγο κι αυτός δεν παίρνει καμία θέση. Ρε παιδί μου, βγες και πες σαν άντρας "ερωτεύτηκα, σταυρώστε με και δυο σφαλιάρες δώστε με"», τόνισε η παρουσιάστρια. «Αισθάνεται ενοχή για αυτό που είχε με την Ελευθερία. Το έκανε μέσα σε ένα ριάλιτι που ήξερε ότι θα φανεί. Από μόνη της τον πήρε η Καρολίνα; Φαντάσματα έβλεπε; Δεν τους είδαμε να φιλιούνται σε μια καλύβα;», συμπλήρωσε.