Η Super Κική, φορώντας χειροπέδες στα χέρια, μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες, μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε για ληστεία και ενδοοικογενειακή απειλή, φεύγει συνοδευόμενη από τους αστυνομικούς από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης, όπου κρατείται αυτές τις μέρες, για να οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 21/02 η γνωστή influencer οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, κατηγορούμενη μαζί με τη συνέταιρό της και ακόμα μία φίλη τους ότι υποκίνησαν τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 37χρονου, με δράστη έναν άγνωστο άνδρα, στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου.


Ο δικηγόρος της Super Κικής, Βίκτωρας Στεφανόπουλος, σε δηλώσεις του στο photothema.gr είχε πει: «Οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της ενδοοικογενειακής απειλής και της ηθικής αυτουργίας. Και τα τρία κορίτσια δεν έχουν καμία εμπλοκή, κατήγγειλαν τον συγκεκριμένο κακοποιητή για τις κατ’ επανάληψη και κατ’ εξακολούθηση πράξεις βίας κατά της πρώην συντρόφου του. Όλα θα ξεκαθαριστούν την Πέμπτη το πρωί στον ανακριτή», είπε χαρακτηριστικά.

Οι τρεις κοπέλες πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους ο 37χρονος, ενώ οι ίδιες έχουν μηνύσει τον πρώην σύντροφο της μιας για απειλή, εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία.

Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος, η influencer μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη, με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους, και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι κοπέλες γνωρίζουν τον δράστη και πήγαν εκεί με σκοπό να τον παγιδεύσουν.

Μάλιστα, ο συνήγορος του 37χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος κάνει λόγο για μια δολοφονική επίθεση από άτομο που είναι επαγγελματίας και πληρώθηκε προκειμένου να ξυλοκοπήσει τον πελάτη του.


*Πηγή: protothema.gr