Η Μόνικα Μπελούτσι φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Τιμ Μπάρτον. Αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού «Paris Match», το οποίο και εξασφάλισε μια κοινή φωτογραφία της ηθοποιού με τον σκηνοθέτη, αποκαλύπτει το ειδύλλιό τους. Στο στιγμιότυπο φαίνονται να περπατούν αγκαζέ στους δρόμους του Παρισιού.

Το γαλλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για «έρωτα με την πρώτη ματιά». Αν και οι δυο τους είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά στις Κάννες το 2006, η μοίρα τούς έφερε κοντά τώρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere στη Λιόν, όπου ο Τιμ Μπάρτον παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια της εντυπωσιακής ηθοποιού.
















Αναφέρεται, επίσης, πως είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Περαιτέρω λεπτομέρειες για το ειδύλλιο δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, με το κοινό των δύο σταρ να περιμένει την κυκλοφορία του περιοδικού την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου για να μάθει τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Τα τελευταία χρόνια είναι και οι δύο ελεύθεροι, με τη Μόνικα Μπελούτσι να χωρίζει το 2019 από τον καλλιτέχνη Nicolas Lefebvre και τον Τιμ Μπάρτον να παίρνει διαζύγιο από την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ το 2014.


Αν και μετά τη διάλυση του γάμου του με την ηθοποιό, είχε ακόμα μία σχέση, δεν κράτησε για πολύ. Έχουν αποκτήσει και οι δύο παιδιά. Η Μόνικα Μπελούτσι έχει δύο κόρες από τον γάμο της με τον Βενσάν Κασέλ και ο Τιμ Μπάρτον δύο γιους με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.