Παρέα στην κουζίνα γιόρτασαν την Ημέρα Pancake ο David και η Victoria Beckham. Το ζευγάρι που πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στις Άλπεις και διασκέδασε με τα παιδιά του, κάνοντας σκι, μοιράστηκε στο Instagram video στα οποία βλέπουμε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και επιχειρηματία να φτιάχνει pancakes.

Ο ίδιος ήθελε να αποδείξει στη σύζυγό του πως μπορεί να φτιάξει μια λαχταριστή τηγανίτα και να πετύχει ακόμη και το αναποδογύρισμα στο τηγάνι. Στο video που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και τόσο καλά. Ενώ η πρώτη προσπάθεια πέτυχε, στη δεύτερη το pancake καταλήγει στη μπλούζα του με τη Victoria, που παρακολουθεί, να ξεσπά σε γέλια.















Στο δικό της προφίλ στο Instagram η Victoria, μοιράστηκε ένα ακόμη video του συζύγου της, στο οποίο αυτή τη φορά τα καταφέρνει μια χαρά.

Πάντως, είτε κατάφερε είτε όχι να αναποδογυρίζει την τηγανίτα, ο David προκάλεσε πολύ γέλιο στους ακολούθους του, οι οποίοι πέρα από το αποτυχημένο αναποδογύρισμα σχολίασαν ότι αυτά που έφτιαξε ήταν κρέπες και όχι pancakes.