Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι ετοιμασίες για την ημέρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Καθημερινά αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αλλά και για τους καλλιτέχνες που θα δώσουν το «παρών».

Η Καμίλα Πάρκερ έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο για την ημέρα που θα στεφθεί ο σύζυγός της.

Μαζί με την Τζούντι Ντεντς θα βραβεύσουν 500 Coronation Champions, δηλαδή ανθρώπους που με τη δουλειά τους στήριξαν τις κοινότητές τους.

Τα βραβεία θα τιμήσουν τους εθελοντές και τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς της Βρετανίας.

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ανέφερε γι' αυτό: «Είμαι ευτυχισμένη που λανσάρω τα Coronation Champrion Awards μαζί το Royal Voluntary Service, για να αναδείξουμε τις προσπάθειες των εθελοντών της χώρας μας. Σε όλη τη χώρα, εκατομμύρια αφανείς ήρωες συνεισφέρουν στις κοινότητές τους, δίνοντας γενναιόδωρα τον χρόνο τους και το ταλέντο τους για να ενισχύσουν τις ζωές άλλων».

Από τη μεριά της η Τζούντι Ντεντς τόνισε πως τα βραβεία είναι ένα αφιέρωμα στην προσωπική εθελοντική εργασία του Καρόλου και της Καμίλα: «Έχω δει πως η δύναμη του εθελοντισμού μπορεί να είναι ανεκτίμητη. Τα Coronation Champion Awards δεν είναι απλά κάτι που ταιριάζει στον βασιλιά και τη βασίλισσα για τις υπηρεσίες τους στο κοινό αλλά είναι και μια εκπληκτική ευκαιρία να σταματήσουμε, ώστε να δείξουμε την εκτίμησή μας στους ανθρώπους που πετυχαίνουν φανταστικά πράγματα μέσω του εθελοντισμού».