Η Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο του θεάτρου, τον γάμο και για τις κινητοποιήσεις των ηθοποιών.

«Η παράσταση το «Έκτο πάτωμα» είναι ιστορική, είχε ανέβει με την απόδοση της Α. Παναγιωτοπούλου, με τραγούδια της Λ. Νικολακοπούλου και του Σταμάτη Κραουνάκη», δήλωσε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία των ρόλων της.

«Την περίοδο του “Καφέ της Χαράς”, μου έστελναν μηνύματα οι φορτηγατζήδες ότι είχαν φωτογραφίες μου στα φορτηγά. Έχω ταξιδέψει παντού. Όταν έκανα την “Αγλαΐα” στο “Ευτυχισμένοι μαζί” μου έστελναν φωτογραφίες που τα παιδιά στις Απόκριες ντύνονταν “ευλόγησον”», συμπλήρωσε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η άποψή της για τον γάμο: «Δεν θεωρούσα ότι θα έπρεπε να παντρευτώ για να κερδίσω κάτι στη ζωή μου. Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με τον Αλέξανδρο και του είπα “αν πάθεις κάτι, στο νοσοκομείο δεν θα μπορώ να μπω να τραβήξω την πρίζα”. Πριν πάμε να υπογράψουμε, είχα πάει κολυμβητήριο. Όταν με πήρε τηλέφωνο ήμουν με το μαγιό του κολυμβητηρίου. Έβαλα και μια γούνα από πάνω και πήγα έτσι».

Αντιμετώπισε δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα η ηθοποιός;

«Είχα δύσκολες συνεργασίες. Έκλαιγα στο σπίτι, όμως δεν έδωσα ποτέ τη χαρά στον άνθρωπο που μου δημιούργησε το πρόβλημα να δει ότι έχω γονατίσει. Υπάρχει μπέσα σε κάποιους στον χώρο», υπογράμμισε η  Ευαγγελία Μουμούρη.

Τέλος, για τις κινητοποιήσεις των ηθοποιών σημείωσε πως «δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται το πτυχίο της δραματικής σχολής Εθνικού Θεάτρου με το τίποτα του ανειδίκευτου εργάτη. Για να κλείσουμε το Ακροπόλ για μια μέρα, κάναμε μυστική ψηφοφορία και οι παραγωγοί ήταν μαζί μας».