Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από την εποχή που γυριζόταν το «Ντόλτσε Βίτα», το οποίο προβάλλεται ξανά κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:00 στο MEGA.

«Το σενάριο ήταν πάρα πολύ ωραίο. Δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη επιτυχία έγινε το σίριαλ, το κατάλαβα μελλοντικά. Μέχρι τώρα η "Σάσα" είναι κάτι που ξέρουν και μικρά παιδιά.

Με ρώτησε μια κυρία γιατί άλλαξα τα κόκκινα μαλλιά, που ήταν τόσο ωραία και όταν της απάντησα ότι είναι περούκα, μου είπε “α, γι’ αυτό ήταν τόσο χάλια”», αποκάλυψε.

«Χρησιμοποίησα τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τα πράγματα οι γκέι φίλοι μου, για να μπορέσω να αποτυπώσω τον ρόλο της Σάσας. Τις ατάκες της δεν θα της έλεγε εύκολα μια γυναίκα.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου είπε ότι θα έκανα φλερτ και θα την έπεφτα στον Ευθυμιάδη και ότι μπορεί και να γινόταν κάτι. Του είπα “Αλέξανδρε, αν γίνει αυτό, η Σάσα θα τελειώσει. Θα είναι για φτύσιμο και θα πρέπει να φύγει από το σίριαλ”. Και του λέω “θα κάνουμε ένα γύρισμα, μια δοκιμή. Εγώ ας πούμε να έρθω με ένα φόρεμα και να γίνει ένα ψιλοφλέρτ και θα δεις ότι δεν είναι ωραίο”. Κάναμε τη δοκιμή και μετά πραγματικά μου λέει “έχεις  δίκιο, δεν πρέπει να γίνει”».

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, όταν έμαθε ένα δυσάρεστο νέο.

«Στα γυρίσματα της σειράς έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου. Έτσι όπως το άκουσα δεν κατάλαβα. Μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου στο τηλέφωνο και μου είπε με τρόπο ότι πέθανε η μητέρα μου. Ήταν πολύ τραυματικό αυτό. Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου έδωσε μέρες από το γύρισμα για να το αντέξω και μεγάλη εντύπωση μου έκανε ότι τον είδα στην κηδεία», είπε τέλος.