Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο live show του φετινού «The Voice», με τη Φαίη Σκορδά, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο της παρουσίασης, να κάνει σήμερα αποκαλύψεις για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα φορέσει για λίγες εβδομάδες τα βραδινά της και θα αντικαταστήσει προσωρινά τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του «Survivor All Star».

Σημειώνεται πως αυτή είναι και η πρώτη φορά που η Φαίη Σκορδά αναλαμβάνει την παρουσίαση σε βραδινό show.

Φαίη Σκορδά: Αυτό που θα βάλω έχει ξαναφορεθεί


Σήμερα, μιλώντας για την επερχόμενη πρεμιέρα του μουσικού διαγωνισμού στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό μας», η Φαίη Σκορδά προχώρησε σε αποκαλύψεις για όσα θα παρακολουθήσουμε στην πρώτη αυτή βραδιά του show, αλλά και για το ποια θα είναι η ενδυματολογική της επιλογή για την περίσταση.

«Είναι ωραίο το Voice, είναι πάρα πολύ λαμπερό, είναι πολύ ωραίες οι φωνές των παιδιών. Έχω μεγάλη αγωνία να δω και τους coaches από κοντά και το παιχνίδι που κάνουν μεταξύ τους», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.


Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η πρώτη βραδιά των live είναι πολύ σημαντική γιατί θα δούμε 14 παιδιά να τραγουδούν σε ζευγάρια, με τους τηλεθεατές να επιλέγουν και να ψηφίζουν ποιος επιθυμούν να παραμείνει από κάθε δυάδα.


Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά, θα υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις, με την ίδια να υπόσχεται ότι θα τραγουδήσει, αν τραγουδήσει και κάποιος από τους coaches.

Τέλος, και αφού είχε δεχθεί αρκετές ερωτήσεις από τους συνεργάτες της σχετικά με το τι θα φορέσει για τη μεγάλη πρεμιέρα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Αυτό που θα βάλω έχει φορεθεί ακόμα μία φορά σε τελικό reality».