Η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε με τη Δανάη Μπάρκα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει, «Την τρελή του Σαγιό», και στον ρόλο της.

Είναι η ανάγκη να βλέπω το καλό στο κακό

«Στην "τρελή του Σαγιό" τη στιγμή που νομίζω ότι τους έχω εξολοθρεύσει ξαναεμφανίζονται. Η διάθεσή μου είναι προς το φως. Αυτό ενστερνίζομαι στη ζωή μου ακόμα κι όταν είμαι πεσμένη.

Το κοινό μου με τον ρόλο μου στην "Τρελή του Σαγιό" είναι η ανάγκη να βλέπω το καλό στο κακό. Δεν μου είναι εύκολος ο ρόλος στην "Τρελή του Σαγιό" γιατί έχει μια παιδικότητα που εμένα δεν είναι χαρακτηριστικό μου», ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Θέλω να βλέπω τους ανθρώπους χαρούμενους

«Μου αρέσει να γελάνε οι άνθρωποι, γι’ αυτό και η ζωή με οδήγησε στην κωμωδία, παρόλο που έλεγα ότι είμαι δραματική ηθοποιός. Έχασα μικρή τον μπαμπά μου και μεγαλώσαμε δύσκολα, γι’ αυτό και ήθελα να βλέπω τους ανθρώπους χαρούμενους.

Δεν μπαίνω να δω τι μου γράφουν

Δεν με φοβίζει η έκθεση. Αλλά τα social media με τρομάζουν. Δίνεις μια συνέντευξη και απομονώνουν μια πρόταση και σε κρίνουν γι’ αυτή χωρίς να έχουν δει πώς έχεις φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα. Δεν μπαίνω να δω τι μου γράφουν και να απαντήσω», δήλωσε η ηθοποιός για τα social media.

Για την πιθανότητα να παίξει με την κόρη της

«Η Μαρία δεν ήθελε να παίξουμε μαζί, αλλά τώρα νομίζω ότι θα ήθελε και η ίδια. Με μεγάλη χαρά θα έπαιζα με την κόρη μου. Μου αρέσει που προσεγγίζει κάτι με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι εγώ», είπε κλείνοντας η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κάθε Τετάρτη με Κυριακή, τουλάχιστον μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Παλλάς θα παίζεται η θεατρική παράσταση η «Τρελή του Σαγιό».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: