Ο Βασίλης Τερλέγκας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει συναντήσει στην καριέρα του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, περιέγραψε τα σκηνικά που έχει δει από το κοινό του και έχουν χαραχτεί στη μνήμη του.

«Τι να πρωτοθυμηθώ; Μου έχουν συμβεί πολλά περίεργα περιστατικά. Έχουν γδυθεί μπροστά μου, έχουν χαρακωθεί με σπασμένα γυαλιά, επειδή τους άρεσε υπερβολικά κάποιο τραγούδι μου. Ένας άλλος θαυμαστής μου χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο, σταμάτησα το τραγούδι και κατέβηκα να τον συνεφέρω. Θα πήγαινε στο νοσοκομείο με τη μανία που χτυπιόταν», δήλωσε.

«Έχω δει να συμβαίνουν μπροστά μου απίστευτα πράγματα, που σε καμία περίπτωση δεν τα περίμενα. Εγώ έκανα απλά αυτό που ήξερα. Τραγουδούσα όσο καλύτερα μπορούσα. Θυμάμαι μια φορά μια γυναίκα που γδύθηκε μπροστά μου στο καμαρίνι κι άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Ήρθαν οι σεκιούριτι να τη συνεφέρουν», συμπλήρωσε.

Αναφέρθηκε μάλιστα, σε ένα περιστατικό με θαυμαστή του, που απείλησε να τον σκοτώσει. «Μου έχει συμβεί κι αυτό, έγινε στην Ξάνθη. Ήμουν σε ένα τεράστιο μαγαζί, γεμάτο με κόσμο και τραγουδούσα. Έρχεται μέσα στο καμαρίνι ένας άντρας και μου λέει "θέλω να σε σκοτώσω, δεν μπορώ να ακούω άλλο τη φωνή σου. Με τρελαίνεις". Εκείνη την ώρα πάγωσα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, εξήγησε πως δεν θέλησε να απαντήσει τίποτα στον άνδρα αυτόν, καθώς δεν ήξερε τι είχε στο μυαλό του εκείνη την ώρα.

«Δεν μπορούσα να πω λέξη. Δεν ήξερα τι κρύβει μέσα του αυτός ο άνθρωπος. Φοβήθηκα είναι η αλήθεια και με τόσα που ακούμε γύρω μας... Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εύκολο να έρχεται κάποιος άγνωστος μπροστά σου και να σε απειλεί ότι θέλει να σε σκοτώσει», κατέληξε.