Ο Τριαντάφυλλος έκανε δηλώσεις και δεν δίστασε να αναφερθεί για ακόμα μια φορά στο Survivor All Star.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εξήγησε αρχικά, τι σήμαινε η ανάρτηση που έκανε στο Instagram και στην οποία ανέφερε πως το έπαθλο θα πάρει ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Κόλπα δεν κάνει κι η παραγωγή; Έκανα ένα στόρι κι είπα ότι μπορεί να το πάρει ο Μπόγδανος», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το αν τελικά, παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης ή τον Σασμό, δήλωσε: «Βλέπω Survivor, αλλά για να είμαι ειλικρινής, βλέπω και Σασμό γιατί έκανα ζάπινγκ και μου άρεσε πάρα πολύ. Είπα να δω τι βλέπει ο κόσμος και πάει τόσο καλά και ρε φίλε, με καθήλωσε το σίριαλ. Δεν μπορεί ένα σίριαλ να κερδίζει το All Star, δεν γίνεται, συγχαρητήρια σε αυτόν που έγραψε τον Σασμό».

Ο  Τριαντάφυλλος στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στους παίκτες του Survivor All Star. «Το αγόρι της Δαλάκα, ο Φιντιρίκος στήριξε πολύ τον Στάθη, αλλά ο Στάθης δεν στήριξε την Κατερίνα. Με τον Κόρομι, έχουμε φάει μαζί, έχουμε κλέψει μαζί και με πούλησε», δήλωσε. Τέλος, για το τηλεοπτικό πρότζεκτ που θα εμφανιστεί είπε: «Δεν πρόκειται να πάω ποτέ στο Survivor. Θα ξέρετε τη Δευτέρα ή την Τρίτη αν θα είμαι στο J2US. Θα ήθελα το ζευγάρι μου να είναι ο Αλέξης Παππάς».