Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» γιόρτασε τα γενέθλιά της χθες Κυριακή 12/02/2023 η Αγγελική Νικολούλη, και τα πέρασε δίπλα σε αγαπημένους της ανθρώπους, τον γιο της και στενούς της φίλους.

Ο 35χρονος Κωνσταντίνος Μουσούλης, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της μητέρας του και, όπως θα δεις στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram του, η μητέρα του δεν σταμάτησε να του εκφράζει την αγάπη της, αγκαλιάζοντάς τον.

«Happy birthday (χρόνια πολλά)» έγραψε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης για τη μητέρα του, Αγγελική Νικολούλη.



Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Μουσούλης

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και είναι σκηνοθέτης. Σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής στο Los Angeles η οποία ονομάζεται Homeric Pictures και ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών.

Η δουλειά του «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ») πήρε τιμητική διάκριση και βραβείο γυναικείου ρόλου για την πρωταγωνίστρια στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές. Μάλιστα, η ταινία μικρού μήκους «Beautiful» που γυρίστηκε μερικά χρόνια πριν.

Δείτε όσα είχε δηλώσει η Αγγελική Νικολούλη για τον γιο της στην εκπομπή Mega Stories:

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: