Αναστάτωση προκάλεσε η είδηση ότι η Λένα Ζευγαρά θα λάβει 26.000 ευρώ από τον Δήμο Ξάνθης προκειμένου να τραγουδήσει στο καρναβάλι της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου αποφάσισε για τη φετινή εκδήλωση με αφορμή το καρναβάλι να τραγουδήσουν καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού, της τραπ και ποπ μουσικής, με πρώτο όνομα τη Λένα Ζευγαρά.

Μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε από τη στιγμή που μαθεύτηκε το ποσό, ο δήμαρχος Ξάνθης βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Πρωινό» για να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα

Ο Μανώλης Τσέπελης είπε: «Πρώτον, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Σε αυτόν τον μεγάλο τον θεσμό σ' αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, όλο το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης».

Για την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά

«Δεν το ξέρω, αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ, όχι εγώ». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η αμοιβή για τους τραγουδιστές που θα συνοδεύσουν τη Λένα Ζευγαρά στη συναυλία δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή των 26.000 ευρώ. Μεταξύ αυτών, η Ζόζεφιν και ο Fy.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: