Μετά τη γέννηση του γιου τους, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου βιώνουν μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα. Το λαμπερό ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μοιράζεται προσωπικές του στιγμές.

Τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο και η Ιωάννα Τούνη συχνά μοιράζονται μέσα από το social media στιγμές από τη νέα τους καθημερινότητα. Οι δύο νέοι γονείς, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν, φαίνεται να απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή.

Η αισθησιακή φωτογραφία Τούνη – Αλεξάνδρου

Σχεδόν καθημερινά, τόσο η γνωστή influencer όσο και ο αγαπημένος της μοιράζονται τρυφερές οικογενειακές στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ήταν το απόγευμα της Πέμπτης 09/02/2023 όταν η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε μια αισθησιακή φωτογραφία της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι δυο τους ποζάρουν ημίγυμνοι στο τζακούζι, στον χιονισμένο κήπο του σπιτιού τους.

«Κι όμως, δεν είμαστε σε χιονισμένο σαλέ στις Άλπεις, αλλά στο σπίτι μας στην Αθήνα και απολαμβάνουμε το σπα εξωτερικού χώρου μας. Μήηηπως ζηλεύεις λίγο;», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.


Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: