Η Ελένη Φουρέιρα έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα, καθώς, από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα περιμένει αγοράκι και ανυπομονεί να γνωρίσει τον γιο της και να δει τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά.

«Τον φαντάζομαι μέρα-νύχτα. Πώς θα είναι, πώς θα μιλάει, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Λες να γίνει τραγουδιστής; Ή ποδοσφαιριστής σαν τον πατέρα του; Ας γίνει ό,τι θέλει! Όνομα δεν έχω σκεφτεί. Θέλω να τον δω πρώτα, να δω τι του πάει. Ρε παιδί µου, ξέρεις τι νιώθω τώρα; Άτρωτη. ∆εν ξέρω πού τη βρήκα αυτή τη δύναμη. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Να πετύχω το ακατόρθωτο. Έχω μια πρωτόγνωρη χαρά. Πώς να την περιγράψω; Ούτε που ξέρω. Μη µου πεις, όμως, ότι δεν την αισθάνεσαι!» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μέχρι τότε όμως, η μέλλουσα μανούλα συνεχίζει να απολαμβάνει την καθημερινότητά της, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της.

Στο κλίμα της σημερινής ημέρας, βρίσκεται και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία με αφορμή την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που έχει χτυπήσει την Αττική από το πρωί της Δευτέρας 6/2, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα κοντό μπλουζάκι, δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλιά της.

Google News icon