Στην πρόσφατη αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το «Survivor All Star» αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- ο Γιώργος Κατσαούνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!».

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης μίλησε, επίσης, για το ειδύλλιο μεταξύ Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα και Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και σχολίασε το γεγονός ότι ο ίδιος παρέμεινε εκτός του «Survivor All Star».

Γιώργος Κατσαούνης: Τι θα έκανε η Ασημίνα στον 5ο μήνα του παιχνιδιού; Θα είχε υπολογιστή με προτζέκτορα;


«Η Ασημίνα είναι ένας οξύθυμος χαρακτήρας και λέει πολλά ψέματα. Το είδα το συμβάν που έλεγε ότι δεν είχε κινητό, ενώ είχε κινητό. Από τη στιγμή που βρήκε από τον πρώτο μήνα κινητό, στον πέμπτο μήνα τι θα έκανε; Θα είχε υπολογιστή με προτζέκτορα ή θα έφερνε το ρεύμα μέσα στη ζούγκλα;», είπε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης. Απαντώντας στο αν ο ίδιος είχε αντίστοιχα δείγματα από την Ασημίνα Χατζηανδρέου όταν είχαν γνωριστεί στο προηγούμενο «Survivor», ο πρώην παίκτης εξήγησε ότι «δεν θέλω να μιλήσω για τα περσινά. Μίλησε ο Μπάρτζης. Άλλοι λένε και άλλοι δεν θέλουν να πούνε. Είχε, δεν είχε κινητό η Ασημίνα, δεν πρόκειται να σ' το απαντήσω, αλλά θα αφήσω ένα ερωτηματικό για κάποιο λόγο» και πρόσθεσε με νόημα: «Δεν θέλω να γίνω εγώ ρουφιάνος».