Μια άκρως αποκαλυπτική και ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Camila Cabello στα φετινά Grammy, τραβώντας πάνω της -και δικαίως- τα φωτογραφικά φλας αλλά και τα βλέμματα.

Η γνωστή ποπ σταρ έγινε viral με τη σέξι εμφάνισή της στα μουσικά βραβεία, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με λευκές πέρλες στο πάνω μέρος του.

Μάλιστα, λίγο πριν φτάσει στο κόκκινο χαλί, η ίδια φρόντισε να μοιραστεί στα social media της τη σέξι ενδυματολογική επιλογή της, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια από τους θαυμαστές της.














«Καυτή» εμφάνιση στα Grammy για την Κουβανο-αμερικανίδα καλλονή, με ελληνική «υπογραφή»


Το φόρεμα που επέλεξε η 25χρονη τραγουδίστρια μοιάζει με σετ δύο κομματιών: Το πάνω μέρος μοιάζει με σουτιέν φτιαγμένο από μαργαριταρένιες χάντρες και αφήνει λίγα στη φαντασία, ενώ το κάτω μέρος είναι μια μακριά μαύρη φούστα, με «καυτό» σκίσιμο στο πλάι.

Η Κουβανο-αμερικανίδα καλλονή συνδύασε το ντύσιμό της με σκουλαρίκια από μαργαριτάρια και διαμάντια και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

camilla-grammy2_jpg
camila-grammy3_jpg
camilla-grammy1_jpg
camilla4_jpg


Οι εκπλήξεις για τους fans της, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού η Camila Cabello μοιράστηκε βίντεο από τα παρασκήνια των βραβείων, όπου βρισκόταν με την ομάδα της, στο TikTok. «Grammy! Ευχαριστώ ομάδα», ανέφερε η ποπ σταρ σε βίντεο που ανήρτησε, κάνοντας tag τον Έλληνα κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτο, τον make-up artist Ash K Holm και τον nail artist Kim Truong.
@camilacabello

💚

♬ shameless sped up - AAK | ᗢ