Την Αθηναϊδα Νέγκα συνάντησε ο Γιάννης Καλλιάνος, στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα αργά” στο Αψτιον 24, όπου και μίλησε για τον έγγαμο βίο, το παιδί που ήρθε πριν από 1μιση χρόνο στη ζωή του και το πόσο αυτό έχει επηρεάσει την καθημερινότητά του.

«Οι ευθύνες είναι πάρα πολύ μεγάλες από τη στιγμή που μπαίνει ένα παιδί στην οικογένεια. Επομένως, περνάνε σε δεύτερη μοίρα οι βραδιές εκείνες που κάθεσαι αγκαλιά με τον άνθρωπό σου, βλέπεις DVD στην τηλεόραση, του χαϊδεύεις τα μαλλιά και του λες πόσο τον αγαπάς.

Την ίδια στιγμή πλέον ανάμεσά σας είναι ένα παιδί που σπάει το ποτήρι στο πάτωμα» δηλώνει ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Το λέω αυτό χιουμοριστικά, θέλοντας να δείξω ότι προφανώς έχουν μπει άλλες υποχρεώσεις και προτεραιότητες στο ζευγάρι. Κάνουμε περισσότερη υπομονή, προσπαθώ, βοηθάνε και οι γονείς μου και τα πεθερικά μου.

Είναι μία κατάσταση που πρέπει να συνδεθεί καλά, για να μην υπάρξουν προβλήματα» προσθέτει στη συνέχεια, τονίζοντας ότι παντρεύτηκε στα 42. «Βλέπω φίλους που έχουν μεγάλα παιδιά. Είναι 44 χρονών, ο φίλος μου ο Ηλίας ας πούμε, και η κόρη του πάει Β’ Γυμνασίου.

Έχει περάσει σε άλλο επίπεδο η ζωή του. Πηγαίνει ταξίδια με τη γυναίκα του, είναι πιο ήρεμος. Εγώ 3 η ώρα το πρωί κυνηγάω έναν άνθρωπο να τον βάλω να κοιμηθεί» εξομολογείται ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Νιώθω ήδη πάρα πολύ κουρασμένος. Λείπεις όλη μέρα και γυρίζεις με χαρά το βράδυ στο σπίτι να δεις το παιδί σου και η γυναίκα σου, επειδή δουλεύει από τις 7 και κλείνουν τα μάτια της στις 12, σου λέει: κράτησέ τον λίγο να κάνω τις δουλειές μου. Το παιδί όμως έχει ενέργεια να παίξει μέχρι τις 3 το πρωί» αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος του Mega.

«Τον έχω βγάλει Σταμάτη Γονίδη. Το ξέρει ο Σταμάτης, με έχει πάρει και τηλέφωνο ο φίλος μου ο Σταμάτης. Τον έβγαλα έτσι, γιατί κοιμάται 3-4 το πρωί και ξυπνάει 12 το μεσημέρι. Σαν τραγουδιστής» αποκαλύπτει με χιούμορ ο Γιάννης Καλλιάνος για τον 18 μηνών γιο του.