Με μία δυναμική μπαλάντα επιστρέφει δισκογραφικά η Evgenia, αφιερωμένη στον έρωτα, την αγάπη, και την απώλεια, που θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου, έχοντας στο πλευρό της τον Γιάννη Σπαλιάρα.

 

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, που τα τελευταία χρόνια μάς έχει χαρίσει πολύ όμορφα τραγούδια με σπουδαίες υπογραφές, υμνώντας την ελληνική μουσική από την Αμερική που ζει μόνιμα, μετά και το ξεσηκωτικό «Η Καλύτερη», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, που την απολαύσαμε στο βιντεοκλίπ με τους Survivor Γιώργο Ταλάντσεφ και Γιώργο Κατσαούνη, αποδεικνύει το ερμηνευτικό της ταμπεραμέντο, έχοντας σπουδάσει κλασικό τραγούδι και όπερα, μέσα από το «Κι εσύ δεν γύρισες», σε μουσική Σπύρου Μεταξά και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου!

 
 

Το «Κι εσύ δεν γύρισες» θα συνοδεύεται και από ένα μοναδικό και άκρως δραματικό βιντεοκλίπ, που σκηνοθέτησε ο Steven Airth, με τις art director πινελιές της supervisor της, Σπυριδούλας Κάμπου, που το οπτικοποιημένο αποτέλεσμα θα είναι συγκλονιστικό.

 

Στο πλευρό της, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας, που ξεδιπλώνει όλο το υποκριτικό του ταλέντο σε δραματικές σκηνές που θα κόψουν την ανάσα. Ο απόλυτος έρωτας και ο απόλυτος πόνος της απώλειας αποτυπώνονται στον φακό, με ένα ανατρεπτικό φινάλε βιντεοκλίπ, που θα συγκινήσει!

 
thumbnail__6__2
thumbnail__4__2
thumbnail__1__2
thumbnail__3__2
thumbnail__2__2
 

Η χημεία του Γιάννη Σπαλιάρα και της Evgenia φάνηκε από την πρώτη στιγμή και καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, που κράτησαν περισσότερες από 20 ώρες! Με την ερμηνεύτρια να εκθειάζει συνεχώς τον Γιάννη Σπαλιάρα, για τον άψογο επαγγελματισμό του, τη θετική του ενέργεια, αλλά και να τον ευχαριστεί που τη βοήθησε σε δύσκολες σκηνές, που απαιτούσαν υποκριτικές ικανότητες!

 

Η Εvgenia ή ο Γιάννης Σπαλιάρας θα είναι, τελικά, αυτός που δεν γύρισε;

 

Την απάντηση, που θα καθηλώσει, θα τη μάθουμε στις 14 Φεβρουαρίου, με την κυκλοφορία του «Κι εσύ δεν γύρισες», από τη Spicy Music.

Πάρτε μία πρώτη γεύση, από τις backstage φωτογραφίες, αλλά και το teaser: