Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και στον Θανάση Πάτρα και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει στο επάγγελμά της.

Αρχικά η ηθοποιός δήλωσε πως είναι η μαμά που πίστευε ότι θα γίνει και πως της δίνουν συγχαρητήρια για τον γιο της.

Στη συνέχεια η Ελένη Καστάνη αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή και είπε: «Το ταλέντο του Μάρκου Σεφερλή το αναγνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Ήμουν σε συζητήσεις που τον "έθαβαν" και έλεγα θα φύγω. Θεωρώ τον Μάρκο Σεφερλή τον μεγαλύτερο λαϊκό κωμικό που έχει η Ελλάδα. Δεν θα παριστάνω εγώ την αστυνομία του θεάτρου, όπως για τον Γιώργο Αγγελόπουλο».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο πέρασμά της από το πρωινό του Star. Όπως δήλωσε, δεν της λείπει, γιατί κουραζόταν πολύ, ενώ το συμβόλαιό της ήταν μέχρι τον Δεκέμβριο.

«Την Μπέσσυ Αργυράκη δεν τη γνωρίζω προσωπικά. Την είδα όταν είχαμε πάει μαζί για δοκιμαστικό για το πρωινό του Star», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, η Ελένη Καστάνη ανέφερε πως δεν ζητάει ποτέ δουλειά, κάτι που χαρακτηρίζει πρόβλημα, ενώ φέτος δεν είχε πρόταση για σίριαλ. Για την ίδια, η σειρά του MEGA «Maestro» ήταν «ό,τι καλύτερο είχε δει στην τηλεόραση».

«Έχω φάει πόλεμο στη δουλειά και τρικλοποδιές. Τα πολύ δραματικά τα ξεχνάω», δήλωσε η ηθοποιός.