Η Ιφιγένεια Τζόλα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη «Γη της Ελιάς», αλλά και τα σχόλια που έχει ακούσει για το σώμα της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά αναφέρθηκε στη δημοφιλή σειρά του Mega και την αναγνωρισιμότητα που της έχει χαρίσει.

Με έχουν αιφνιδιάσει στον δρόμο

«Η "Γη της Ελιάς" είναι ένα μαγικό ταξίδι, μια κούραση όμορφη. Με έχουν αιφνιδιάσει στον δρόμο, μια κυρία με τράβηξε έντονα για να με ρωτήσει γιατί χώρισα με τον Φίλιππο. Η Βασιλική έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό θέμα, δεν ξέρει αν ο Φίλιππος της κρύβει κι άλλα πράγματα», δήλωσε αρχικά η Ιφιγένεια Τζόλα.

«Έχει περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα η Βασιλική, είχα βρει πολύ στενόχωρη τη σχέση που έχει με τη μητέρα της», συμπλήρωσε για τον ρόλο της.

Δημοσιεύματα τη θέλουν σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της

«Γελάω όταν διαβάσω πως είμαι σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή μου. Καταλαβαίνω, όμως, ότι πάει καλά το "Φίλιππος - Βασιλική", οπότε χαίρομαι».

Για το body shaming και τα σχόλια για τα κιλά της

«Μου έγραφαν για τα κιλά μου και όταν τα διάβασα, είχα στενοχωρηθεί. Μου έλεγαν να κρύβω το σώμα μου επειδή είμαι αδύνατη», είπε κλείνοντας η  Ιφιγένεια Τζόλα.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: