Το ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Pamela, a Love Story» φέρνει στην επιφάνεια νέες αποκαλύψεις για την ταραχώδη ζωή της της Πάμελα Άντερσον.

Συγκεκριμένα, η σταρ που αναδείχθηκε στο απόλυτο sex symbol κατά τη δεκαετία του '90, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τη σεξουαλική κακοποίηση και τον βιασμό που έζησε, την καριέρα της, αλλά και ολόκληρη την κινηματογραφική βιομηχανία.

Πάμελα Άντερσον: Πώς ο Σιλβέστερ Σταλόνε προσπάθησε να την κερδίσει

Ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε για τη ζωή της, η Πάμελα Άντερσον αναφέρθηκε και στον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος στο παρελθόν προσπάθησε να την κερδίσει.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου προσέφερε ένα σπίτι και μία Porsche για να γίνω το Νο1 κορίτσι του», ενώ σχολίασε: «Αυτό σημαίνει πως υπάρχει και Νο2;».

«Μου είπε: "Γλυκιά μου, αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που θα δεχτείς. Είσαι στο Χόλιγουντ τώρα". Τον απέρριψα αμέσως. Ήθελα να ερωτευτώ. Δεν ήθελα τίποτα λιγότερο από αυτό», συμπλήρωσε η Πάμελα Άντερσον.

Εκπρόσωποι του ηθοποιού εξέδωσαν ανακοίνωση στον Τύπο, αναφέροντας πως η δήλωση της σταρ είναι «ψευδής και κατασκευασμένη. Ο κύριος Σταλόνε επιβεβαιώνει πως δεν είπε τίποτα από αυτά».

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός της έκανε την εν λόγω πρόταση. Αν και η Πάμελα Άντερσον δεν συνδέθηκε ερωτικά μαζί του, ήταν ζευγάρι με άλλους σταρ, όπως ο Τόμι Λι, ο Σκοτ Μπάιο, ο Ντιν Κέιν, ο Έρικ Νις και ο Kid Rock.