Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε σήμερα το πρωί η Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή επιχειρηματίας άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, και για το πώς προσπαθεί να τον ξεπεράσει αφιερώνοντας χρόνο στα επαγγελματικά της.

«Ήταν η πρώτη φορά ύστερα από έξι μήνες, προτίμησα να πάω στο Παλλάς, είναι και οι επιχειρηματίες πολύ φίλοι μου και μου το είχαν ζητήσει. Μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα πολύ όμορφα, το προσπαθώ, δεν είναι εύκολο, είναι πάρα πολύ δύσκολο, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Κάποιες φορές λέω κι εγώ η ίδια στον εαυτό μου “Δέσποινα, πού τη βρίσκεις τη δύναμη;”, γιατί υπάρχουν στιγμές που πέφτω πολύ», είπε συγκινημένη.

«Κάποια φορές μπορεί να πάω και σε κάποια εκδήλωση και να θυμηθώ κάτι που κάναμε με τον Γιάννη, γιατί είχαμε μια πολύ καλή και ιδιαίτερη σχέση, κάνεις αυτό το flash back και ίσως στενοχωριέσαι περισσότερο. Έχω όμως και τα παιδιά, τα οποία έχουν στενοχωρηθεί πάρα πολύ και τα τρία, έβλεπαν τη ζωή που είχα με τον άντρα μου και είναι στενοχωρημένα», εξομολογήθηκε επίσης η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η μάχη με τον καρκίνο

Ο Γιάννης Κοντούλης πάλευε με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2022. Η Δέσποινα Μοιραράκη, μιλώντας για την περιπέτεια υγείας του, είπε ότι ο σύζυγός της διαγνώστηκε με καρκίνο στην αμυγδαλή στα τέλη του 2018.


«Μας είπαν οι γιατροί: “Μη σας ανησυχεί, είναι κάτι αντιμετωπίσιμο” και ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Μάλιστα, την ώρα που το διαπίστωσε, που του ήρθαν στο mail του τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα τη μεγάλη έκθεση στο Hilton και δεν μου είπε απολύτως τίποτα», ανέφερε στο Secret των Παραπολιτικών.

Και πρόσθεσε: «Μόλις τελείωσε η έκθεση και ήρθαμε στο σπίτι μας, μου το ανακοίνωσε. Είπαμε και οι δύο ότι θα το ξεπεράσουμε μαζί, κοιταχτήκαμε στα μάτια, αγκαλιαστήκαμε. Υποσχεθήκαμε να μην το μάθει κανείς. Δεν θέλω να με λυπάται κανείς, δεν θέλω να μας λυπάται κανείς. Απαγορεύεται να μας λυπούνται».

«Μου λείπει η παρουσία του, η στήριξή του, το αγέρωχο ανάστημά του, το βλέμμα του που ήταν γεμάτο αγάπη, θαυμασμό και προστασία για μένα. Με συνόδευε παντού και ποτέ δεν με άφηνε. Δεν ξέρω γιατί μου τον στέρησε ο Θεός αυτόν τον άνθρωπο», πρόσθεσε στο τέλος η ίδια.