Κρατά την προσωπική της ζωή µακριά από τα φλας και πολλές φορές οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για κρίση στον γάµο της. Ωστόσο το αυτί της Ελενας Παπαρίζου δεν ιδρώνει και κάνει αυτό που εκείνη θέλει, χωρίς να σκέφτεται τους άλλους, πόσω µάλλον τους κακεντρεχείς.

Η αγάπη της για τον σύζυγό της είναι µεγάλη και ο γάµος τους συνεχίζει να έχει γερά θεµέλια. Η τραγουδίστρια, µε το που ξεκίνησε εµφανίσεις στον «Βοτανικό» µε τον Γιώργο Σαµπάνη, δεν ήταν ποτέ µόνη. Κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως ο Ανδρέας Καψάλης ήταν κάθε βράδυ µαζί της στο καµαρίνι, ενώ ελάχιστες φορές κατέβαινε στη «σάλα», καθώς δεν του αρέσει να τραβά τα βλέµµατα.



«Χαμηλών τόνων»

«Ήταν πάντα άνθρωπος χαµηλών τόνων και η Ελενα το σεβόταν αυτό», εξηγεί στο «Secret» άτοµο από το φιλικό τους περιβάλλον. Εκείνος κάθε φορά που την έβλεπε να τραγουδά δεν έκρυβε τον θαυµασµό και την περηφάνια του. ∆εν ήταν λίγες οι φορές που η Ελενα τον εντόπιζε στον καναπέ µέσα στο πλήθος και του έκανε αφιερώσεις χωρίς κανείς να το καταλαβαίνει.

Η ανάρτηση

Μάλιστα, λίγο πριν εκπνεύσει το 2022, η Ελενα Παπαρίζου ευχήθηκε για πρώτη φορά µαζί του µια χαρούµενη νέα χρονιά δηµόσια, στα social media. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, µάλιστα, έγραψε: «Πέρασε άλλη µία χρονιά µε πολλές αναµετρήσεις. Περνάει από µπροστά µου η κάθε στιγµή. Ολοι µας περάσαµε µεγάλες και όµορφες στιγµές και, από την άλλη, δύσκολες και δυσάρεστες. Ποιος είπε πως η ζωή είναι εύκολη; Οµως, πρέπει να τη διεκδικούµε και να την πολεµάµε! Πρέπει να σκεφτόµαστε πως τα καλύτερα είναι µπροστά µας και θα έρθουν, αρκεί να το θέλουµε πραγµατικά. Η ζωή είναι όµορφη και πρέπει να δίνουµε ουσία και αγάπη στην κάθε στιγµή! Εύχοµαι το 2023 να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη και φως στις ψυχές µας. Με αγάπη, Ελενα!».



Η Ελενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012, µέσω φίλων. Σύντοµα έγιναν ζευγάρι και έµειναν κάτω από την ίδια στέγη. Η τραγουδίστρια και ο πολιτικός µηχανικός κρατάνε τον έρωτά τους µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, ενώ και ο γάµος τους έγινε υπό άκρα µυστικότητα.


*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 21 Ιανουαρίου 2023.