Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας

Η εντυπωσιακή σύντροφος του Στάθη Σχίζα πρόσφατα ταξίδεψε στο Μιλάνο, όπου και ανέβασε σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν παύει να στηρίζει τον αγαπημένο της, μέσα από τις δηλώσεις και τις αναρτήσεις της.


«Είναι πολύ περίεργα τα συναισθήματα τώρα που έφυγε ο Στάθης, έχω το άγχος πότε θα τον ξαναδώ. Είναι άσχημο για τους παίκτες που δεν θα έχουν μέσα στο παιχνίδι έναν δικό τους άνθρωπο. Δεν ξέρω αν ο Στάθης θα μου κάνει πρόταση γάμου όταν βγει από το "Survivor". Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του. Θα έχει πολύ χρόνο να σκεφτεί και να αναθεωρήσει», δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».


Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου – Ηλίας Μπόγδανος

Στην Κοπεγχάγη ταξίδεψε πρόσφατα η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Το γνωστό μοντέλο-σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου έκανε σχετική ανάρτηση στο Ιnstagram από το ταξίδι με τους φίλους της, όσο ο καλός της βρίσκεται στο «Survivor All Star».


«Το πάμε σοβαρά με την Αλεξάνδρα. Τη λατρεύω και με λατρεύει, είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι, αλλά είναι νωρίς για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Συγκατοικούμε ήδη μαζί και είναι όλα τέλεια. Όλα στην ώρα τους. Το νέο μου κομμάτι είναι αφιερωμένο στη σύντροφό μου, γιατί θα είμαστε για πάντα μαζί», δήλωνε ο Ηλίας Μπόγδανος λίγους μήνες πριν το «Survivor All Star».


Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγα 24ωρα μετά την πρεμιέρα του «Survivor All Star», ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, αφήνοντας πίσω τον σύντροφό της.


Κάνοντας σχετική ανάρτηση στο Ιnstagram, η Βρισηίδα Ανδριώτου εξήγησε την απόφασή της: «Η κούραση που είχα ήταν ακριβώς ίδια με τη εβδομάδα που αποχώρησα πέρυσι! Λυπάμαι πολύ για όσους απογοήτευσα και πίστεψαν σε εμένα. Αλλά όσοι με ξέρουν θα έβαζα την υγεία μου πάντα ΠΑΝΩ από τον βωμό της δημοσιότητας και του χρήματος! Η ψυχολογική μου υγεία και η σωματική υγεία δεν μου επέτρεψε να παραμείνω».



Η πρώην παίκτρια του «Survivor» επέστρεψε στο σπίτι στο οποίο ζουν με τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ σιγά-σιγά επανέρχεται στην καθημερινότητά της.


Όλγα Πηλιάκη – Στέλιος Χανταμπάκης

Μοναχικά γενέθλια για την Όλγα Πηλιάκη. Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη ανέβασε φωτογραφία στο Ιnstagram με την τούρτα για τα φετινά της γενέθλια γράφοντας με χιούμορ: «Στέλιο, πάλι γλίτωσες τα λουλούδια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki


Όσο ο Στέλιος Χανταμπάκης βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και στο «Survivor All Star», η Όλγα Πηλιάκη έχει αναλάβει όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις και τις δραστηριότητες των παιδιών τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki


Μαρίνα Μαριάδου – Κώστας Παπαδόπουλος

Για τη συμμετοχή του στο «Survivor All Star» μίλησε στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή Super Κατερίνα η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου.

«Είναι λίγο διαφορετικός, πιο μαζεμένος, πιο ώριμος, πιο ήρεμος. Αγωνιστικά τον βλέπω πολύ καλά, στον στόχο το χάνει», ανέφερε η Μαρίνα Μαριάδου.

Ενώ παραδέχτηκε πως ο σύζυγός της έχει ανάγκη το μεγάλο έπαθλο για την οικογένειά του: «Το κάνει για την οικογένειά του, δεν πάει έτσι απλά. έχει πέντε στόματα πίσω του αφήσει. Το λατρεύει αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει πάει μόνο για το οικονομικό κομμάτι, αλλά έχει πίσω του και παιδιά», δήλωσε η σύζυγός του Κώστα Παπαδόπουλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: