Στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Νίκος Βερλέκης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την αείμνηση τεράστιο ηθοποιό, Ειρήνη Παππά.

«Δεν θέλω να μιλάω για την Ειρήνη Παππά γιατί σέβομαι το όνομα της. Ήταν μια σχέση η οποία έχει περάσει, έχει τελειώσει και νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να λέει κανείς τι έχει κάνει, με ποιους έχει κοιμηθεί, με ποιους έχει κάνει σχέση και με ποιους δεν έχει κάνει. Δεν έχουν νόημα όλα αυτά. Ήταν μια σπουδαία γυναίκα και πολύ σπουδαία προσωπικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Από εκείνη θυμάμαι καλά και κακά πράγματα. Θυμάμαι και καλές στιγμές, θυμάμαι και κακές στιγμές. Οι καλές στιγμές όμως ήταν πολύ περισσότερες από ότι ήταν οι κακές στιγμές. Όταν ζεις με έναν άνθρωπο για αρκετά χρόνια, θα έχεις τις καλές σου στιγμές αλλά θα έχεις και τις κακές σου στιγμές οι οποίες περνάνε βαθιά στη μνήμη, “γράφονται” στον σκληρό και παραμένουν».

«Εκείνη η περίοδος νομίζω ότι μου έδωσε πολλά πράγματα και δεν μου πήρε τίποτα. Πέρα από το οτί απομακρύνθηκα από τη δουλειά για κάποια χρόνια, κατά τα άλλα πολύ θετικά μπροώ να μετρήσω αυτή τη σχέση. Σαν χαρακτήρα μού έδωσε πολλά πράγματα διότι, όταν είσαι με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ευφυής, παίρνεις και συ πράγματα και μαθαίνεις πράγματα από εκείνον», τόνισε για να καταλήξει:

«Πριν από αυτή τη σχέση είχα μια σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα, οπότε δεν ήταν η διαφορά ηλικία για μένα τίποτα το περίεργο. Άλλωστε όταν σου αρέσει ένας άνθρωπος, δεν κοιτάζεις την ταυτότητα του».