Ο Δρόσος Σκώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τον ρόλο του στη σειρά «Μαύρο Ρόδο». Επιπλέον ο ηθοποιός αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον «Μανόλη Δημακούλη» στη δραματική σειρά του MEGA, ανέφερε για τον ρόλο του: «Τον Μανόλη τον αγάπησα από τη στιγμή που διάβασα το σενάριο. Είναι ένας άνθρωπος συμπαθητικός, οικογενειάρχης. Με αρχές. Πιστεύει στο καλό και προσπαθεί για το καλύτερο. Έχει πάνω απ’ όλα την οικογένειά του. Έχω κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου. Πάντα βρίσκεις στοιχεία του εαυτού σου με τον κάθε ρόλο για να μπορέσεις να συνδεθείς και να τον αποδώσεις».

Όσον αφορά την επαγγελματική του πορεία

«Πριν από την υποκριτική έχω ασχοληθεί με τουριστικά, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, σέρβις σε εστιατόριο, σε εργοστάσια, σε μπαταρίες. Στην επαγγελματική μου πορεία είχα πολλές φορές δύσκολες συνεργασίες, έχω αποχωρήσει κιόλας».

Για την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του

«Θα γίνω πατέρας για δεύτερη φορά, είμαι χαρούμενος και τρομοκρατημένος. Ο πρώτος γιος μου είναι 3 ετών, έχει δει παραστάσεις μου. Ήταν πολύ όμορφες στιγμές, μέσα στην ησυχία άκουγα “μπαμπά, μπαμπά” και ήξερα ότι με καλούσε», είπε τέλος ο Δρόσος Σκώτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: