Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο σπίτι που νοίκιαζε σε μικρότερη ηλικία, το οποίο ανήκε στον Τάκη Ζαχαράτο.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για τα πρώτα βήματα της καριέρας του και για τη στιγμή που έγινε δημοφιλής, αλλά ο ίδιος βίωνε μία δύσκολη οικονομική περίοδο.

Για το όνειρό του στην υποκριτική

«Εμένα το όνειρό μου ήταν να κάνω μόνο σινεμά και μόνο θέατρο. Η τέταρτη ταινία που έκανα έγινε η μεγαλύτερη εμπορική ταινία στην Ελλάδα. Με σταματούσε ο κόσμος για φωτογραφίες και εγώ δεν είχα να ζήσω. Όλα αυτά που είχα κάνει μου είχαν δώσει τότε μάξιμουμ 10.000 ευρώ.

 Έπεσα στην τηλεόραση

Ξέρεις τι είναι να σε σταματούν για φωτογραφίες και εσύ να λες "τώρα πού θα ζητήσω λεφτά για να ζήσω;". Και έτσι έπεσα στην τηλεόραση. Τότε, όταν έκανες τηλεόραση, έτρωγες Χ από κάτι άλλο. Έτσι κι εγώ έφαγα Χ από τον κινηματογράφο τον πιο underground και από το θέατρο. Και αποφάσισα μετά ότι θα δίνω εγώ Χ και θα παλέψω μόνος μου. Ένιωσα ότι κοιμήθηκα το 2007 και ξύπνησα ξανά το 2013 στην Επίδαυρο, αλλά άξιζε τον κόπο. Το ταξίδι της ζωής αξίζει περισσότερο. Δεν είπα ποτέ ότι θα τα παρατήσω», αποκάλυψε ο Ιωάννης Παπαζήσης.


Για την άγνωστη σχέση του με τον Τάκη Ζαχαράτο

«Έχω μια ωραία ιστορία γιατί είδα ότι είχατε καλεσμένο τον Τάκη Ζαχαράτο. Το σπίτι που νοίκιαζα ήταν δικό του. Είχε δίπλα ένα μικρό. Εγώ έψαχνα σπίτι και η τότε κοπέλα μου έμενε στη Φωκίωνος Νέγρη. Μου λέει είδα ένα απέναντι να νοικιάζεται. Πηγαίνω να δω, χτυπώ, ανοίγει η πόρτα και βλέπω τον Τάκη και μένω αυτό που φαντάζεσαι. Ήμουν φοιτητής ακόμα και τελείωνα το Εθνικό. Του λέω, χαμένος, θέλω το σπίτι. Το πήρες, μου λέει. Τι; Το πήρες. Δικό σου, εσύ το πήρες. Μέχρι σήμερα είναι μια σχέση υπέροχη. Είχα γνωρίσει τη μαμά του κι είχε γνωρίσει τη μητέρα μου. Μας έδινε φαγητό. Είναι από τις πιο ευλογημένες συναντήσεις της ζωής μου. Ξέρει πόσο τον αγαπώ και ξέρω πόσο με αγαπά. Έχει γνωρίσει τους κολλητούς μου κι ερχόταν στις πρεμιέρες. Ήταν ο αγαπημένος όλων μας και τον ευχαριστώ πρώτη φορά δημόσια που μου έδωσε το σπίτι του», υπογράμμισε για τη γνωριμία του με τον σατιρικό καλλιτέχνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: