Την οργή τους για όσα ισχυρίζεται ο πρίγκιπας Χάρι είτε με τις συνεντεύξεις του είτε στο βιβλίο του με τίτλο Ρεζέρβα εκφράζουν πολλοί υποστηρικτές της βασιλικής οικογένειας.

Ο συγγραφέας Τομ Μπάουερ που έγραψε το βιβλίο «Εκδίκηση: Η Μέγκαν και ο Χάρι και ο πόλεμος των Ουίνδσορ» είναι καταπέλτης.

«Η τραγωδία είναι πως τα θύματα είναι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν γίνει σάκος του μποξ, αφού επωμίζονται όλη την τιμωρία και παραμένουν σιωπηλοί. Και όσο πιο πολύ παραμένουν σιωπηλοί τόσο πιο πολλά χρήματα θα βάζουν οι Σάσεξ στον λογαριασμό τους».

Ο συγγραφέας επιμένει πως η βασιλική οικογένεια πρέπει να απαντήσει επειδή η σιωπή προσθέτει περισσότερα χρήματα στον λογαριασμό του Χάρι και της Μέγκαν.

«Και πιστεύω πως όσα βίωσε η βασιλική οικογένεια από τότε που οι Σάσεξ εμφανίστηκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ πριν από 2 χρόνια, είναι μία μακριά εκστρατεία εξευτελισμού, με υπονοούμενα και ανακρίβειες που τώρα έγιναν ψέματα, που υπονομεύουν τη μοναρχία. Οι Σάσεξ έχουν κερδίσει μέχρι τώρα, περίπου 120 εκατ. δολάρια και ακόμα πιο πολλά χρήματα θα έρθουν, εις βάρος της βασιλικής οικογένειας».

Όμως, το πολύκροτο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι «Ρεζέρβα» δεν επηρέασε μόνο την βασιλική οικογένεια, αλλά ολόκληρη τη χώρα αφού έδωσε λαβή στο Ιράν να κατηγορήσει την Βρετανία για εγκλήματα πολέμου.

Στο βιβλίο του ο πρίγκιπας ισχυρίστηκε ότι σκότωσε 25 μαχητές των Ταλιμπάν κατά τη θητεία του στο Αφγανιστάν.

Βρετανοί, πρώην υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, αποκάλεσαν τον πρίγκιπα «χαζό αγόρι» επειδή έδωσε όπλα στην πιο αιματοβαμμένη κυβέρνηση του κόσμου, όπως είπαν, να επιτεθεί λεκτικά εναντίον της Βρετανίας.