Ο Μπραντ Πιτ αναμφίβολα είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ.


Η πορεία του «πιο ποθητού άνδρα στον κόσμο», οι έρωτες του, τα πάθη του, η νέα του φημολογούμενη σχέση.

Για το πώς είναι να ζει κανείς με τη φήμη του ονόματός του ο  Μπραντ Πιτ περιέγραψε σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια γι’ αυτό. Νιώθω σαν μία μοναχική γαζέλα με τις τίγρεις να είναι γύρω μου. Είναι οι στιγμές που χάνεις τη συγκέντρωσή σου και νιώθεις στοιχειωμένος.»

Μία από τις δηλώσεις που ξεχώρισαν σε αυτή τη συνέντευξη του Μπραντ Πιτ, έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση: «Υπάρχει δύναμη στο να είσαι ευάλωτος. Δεν έχει να κάνει με πόζες ή μύες, μια τυφλή αυτοπεποίθηση τύπου «μπορώ να κάνω τα πάντα». Είναι πραγματική αυτοπεποίθηση που πηγάζει από το να γνωρίζεις τον εαυτό σου».

Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός δεν φοβάται να εκτεθεί και με ειλικρίνεια έχει αναφερθεί στην μάχη που δίνει με τις εξαρτήσεις στην ζωή του.

Στην προσωπική του ζωή σταθμοί ήταν οι σχέσεις του με την Τζένιφερ Άνιστον και την Αντζελίνα Τζολί.

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται φήμες ότι ο ηθοποιός βγαίνει με την 29χρονη Ines de Ramon που είναι επικεφαλής brand κοσμημάτων και πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το πέρασμα του χρόνου o  Μπραντ Πιτ φαίνεται πως το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και ωριμότητα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Απλώς μεγαλώνεις. Έχεις μεγαλύτερη επίγνωση του χρόνου, περισσότερες εμπειρίες, καλές και κακές, με τους ανθρώπους. Και πλέον έχεις τις δικές σου νίκες και ήττες- όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο λιγότερο σου φαίνονται ως νίκες ή ως ήττες. Με ποιον θα περνάς τον καιρό σου και πώς, αυτό έχει γίνει πλέον πολύ πιο σημαντικό για εμένα».