Στο νέο της τραγούδι, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, η Σακίρα φέρεται πως «σφάζει με το γάντι» τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ και τη νέα του αγαπημένη.

Και όπως ήταν φυσικό, το κοινό δεν μπόρεσε να μην το αναζητήσει στο You Tube. Το βίντεο για το «Out of Your League» έχει προβληθεί περισσότερες από 63 εκατομμύρια φορές σε 24 ώρες και είναι πλέον το τραγούδι με τις περισσότερες προβολές κατά την πρώτη μέρα προβολής του.

Oι επίμαχοι στίχοι για τον πρώην αγαπημένο και την 23χρονη

Στους στίχους του ολοκαίνουργιου τραγουδιού της η Σακίρα φαίνεται πως ασχολείται και πάλι με τον πρώην αγαπημένο της Ζεράρ Πικέ και τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία Μαρτί.

«Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio, μία Ferrari με ένα Twingo», αναφέρει μεταξύ άλλων η ποπ τραγουδίστρια στη νέα της επιτυχία.

Η απάντηση του Πικέ

Σε event που αφορούσε το Kings League, τη λίγκα ποδοσφαίρου 7×7, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα Twitch, ο 35χρονος ανακοίνωσε πως η εταιρία Casio είναι πλέον σπόνσορας του πρωταθλήματος.

Όταν το ανακοίνωσε οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο event άρχισαν να γελούν: «Φίλε, μας δουλεύεις τώρα, έτσι;», ακούστηκε να λέει ένας. «Είναι καλά ρολόγια. Κρατάνε μια ζωή», απάντησε ο Πικέ, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια άφηνε υπονοούμενα και χρησιμοποιούσε λέξεις που ακούγονται στο τραγούδι.

Τέλος, ο πρώην κεντρικός αμυντικός είπε πως στην τρίτη αγωνιστική της λίγκας του, θα πάει στο γήπεδο με ένα αυτοκίνητο Twingo: «Τι έγινε τώρα, δεν μπορώ να κλείσω προσωπικές συμφωνίες με χορηγούς; Γιατί εγώ θα έρθω με ένα Twingo», δήλωσε.