Στις αναφορές του Πέτρου Φιλιππίδη για τον Γιάννη Μπέζο αναφέρθηκε ο δικηγόρος του πρώτου, στην πρώτη του εμφάνιση μετά την εισαγγελική πρόταση στη δίκη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ηθοποιού ρωτήθηκε και για τα όσα είπε ο πελάτης του εντός της δικαστικής αίθουσας και αφορούν στον Γιάννη Μπέζο κι αν γνώριζε ότι θα επικαλεστεί το συγκεκριμένο πρόσωπο.


Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας πρότεινε ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού και την αθώωσή του για την κατηγορία του βιασμού.

Τι είχε αναφέρει ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον Μπέζο

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπέζο, λέγοντας: «Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη, που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από τη μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ. Ό,τι κι αν γίνει, ότι κι αν βγάλετε. Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είναι σαν το Μπέζο, μυστήριος. Με αγαπούν».

Ο Γιάννης Μπέζος δεν θέλησε να σχολιάσει 

Με ένα λιτό σχόλιο ο Γιάννης Μπέζος απάντησε στα όσα ανέφερε ο Πέτρος Φιλιππίδης στη διάρκεια της δίκης του, όπου τον χαρακτήρισε «μυστήριο».
«Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτό. Είναι μια πάγια τακτική μου. Δεν θα σχολιάσω τίποτα, δεν θα σας απαντήσω σε τίποτα από αυτά», ανέφερε αρχικά στις κάμερες των εκπομπών και τόνισε πως «δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα».

Πώς το σχολίασε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

«Όχι, δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης, είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε κι εμένα», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

Ήθελα να δείξω ότι ο Μπέζος είναι μυστήριος

Στη συνέχεια, ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε: «Τον ρώτησα γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο. “Ήθελα να δείξω ότι είναι μυστήριος με την έννοια ότι δεν φωτογραφίζεται, ενώ εγώ είμαι αγαπητός με τον κόσμο. Γι’ αυτό τον λόγο το είπα” μου είπε», δήλωσε στον Alpha.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: