Τρία αγόρια και δύο κορίτσια είναι οι καρποί του μεγάλου έρωτα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την Άννα Μαρία. Ο Παύλος, ο Νικόλαος, ο Φίλιππος, η Αλεξία και η Θεοδώρα.

Το ξημέρωμα της 14ης Δεκεμβρίου του 1967, η Αλεξία, 2 ετών τότε και ο Παύλος, 7 μηνών, έφυγαν μαζί με τους γονείς τους από την Ελλάδα. Τα επόμενα τρία παιδιά της οικογένειας, γεννήθηκαν όλα στο εξωτερικό…

Η οικογένεια του τέως, επέστρεψε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το καλοκαίρι του 1993. Τα παιδιά θα έβλεπαν για πρώτη φορά τη χώρα καταγωγής τους…

Ο 53χρονος σήμερα Νικόλαος, το τρίτο παιδί της οικογένειας, υπήρξε για χρόνια περιζήτητος εργένης… Γεννήθηκε στη Ρώμη και σπούδασε στην Αμερική. Τον Αύγουστο του 2010, ο γάμος του στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, με την πανέμορφη Τατιάνα Μπλάτνικ, άφησε εποχή. Το ζευγάρι, εδώ και 13 χρόνια περίπου ζει μόνιμα στην Ελλάδα και έχει νοικιάσει το σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου στο Καστρί.

Ο Φίλιππος γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1986 στο Λονδίνο. Παντρεύτηκε την πάμπλουτη μοναχοκόρη του μεγιστάνα των αερομεταφορών, Νίνα Φλορ, στη Μητρόπολη Αθηνών το 2021. Το ζευγάρι ζει στη Νέα Υόρκη και συνηθίζει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Ο Παύλος είναι ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά και φέρει το όνομα του παππού του. Μεγάλωσε στη Ρώμη, όπου ήταν η μόνιμη έδρα του πατέρα του. Παντρεύτηκε πρώτος το 1995 τη ζάπλουτη Μαρί Σαντάλ και είναι πατέρας 5 παιδιών.

Το μεγαλύτερο παιδί τους, η Αλεξία, που γεννήθηκε στα ανάκτορα του Μον Ρεπό, παντρεύτηκε Ισπανό αρχιτέκτονα, απέκτησε μαζί του 4 παιδιά και ζουν μαζί στα Κανάρια Νησιά.

Η Θεοδώρα έκανε πράξη αυτό που ήθελε από μικρή. Ακολούθησε το όνειρό της, έγινε ηθοποιός και ζει στο Λος Άντζελες. Η ίδια σκόπευε να παντρευτεί τον αγαπημένο της το καλοκαίρι, ωστόσο ο θάνατος του πατέρα της ίσως αλλάξει τα σχέδιά της.

Σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του στην κυπριακή τηλεόραση, ο τέως βασιλιάς δήλωνε απόλυτα ικανοποιημένος για τις ζωές των παιδιών του ενώ είχε δηλώσει ότι μπορεί κανένα να μην παντρεύτηκε Έλληνα ή Ελληνίδα, αλλά όλα, είτε εντός είτε εκτός συνόρων, έχουν κάνει επιτυχημένους γάμους.